Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban: Este posibil ca primele doze de vaccin sa soseasca in decembrie. Daca as spune ca suntem pregatiti, v-as minti

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban: Este posibil ca primele doze de vaccin sa soseasca in decembrie. Daca as spune ca suntem pregatiti, v-as minti

Premierul Ludovic Orban a vorbit in aceasta seara la un post de televiziune despre vaccinarea anti-COVID si a spus ca primele doze de vaccin ar putea ajunge in Romania chiar luna viitoare. continuă pe Antena3

Primele doze de vaccin antigripal vor ajunge la lucratorii medicali care lupta cu COVID-19

Primele doze de vaccin antigripal, 7 mii de unitati, achizitionate din Federatia Rusa si livrate in tara in data de 14 noiembrie, vor ajunge in institutiile medico-sanitare din municipiul Chisinau. Mai intai vor fi imunizati lucratorii medicali care se afla in prima linie de lupta cu COVID-19.

Ludovic Orban: Primele doze de vaccin anti-COVID-19 ar putea sosi in decembrie. Nu exista prioritate pentru ministri si functionari. Vaccinul va fi gratuit, nu si obligatoriu

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri seara, ca primele doze de vaccin anti-COVID-19 ar putea sosi in Romania chiar in decembrie. Acesta a precizat ca primii vaccinati vor fi angajatii din ssitemul.

COVID-19. Ludovic Orban dezvaluie planul pentru saptamana aceasta

Ludovic Orban a facut primele declaratii dupa sedinta de urgenta pe care a avut-o, luni, cu Nelu Tataru, in contextul tragediei de la Piatra Neamt.

Ludovic Orban ar vrea amenzi mai mari pentru cei care nu respecta restrictiile

Premierul Ludovic Orban este convins ca o crestere a cuantumului amenzilor aplicate persoanelor care.

Campania de vaccinare anti-COVID-19, discutata in sedinta de Guvern. Ludovic Orban: Sa fim pregatiti pentru a putea demara vaccinarea imediat ce vom accesa primele cantitati

Premierul Ludovic Orban a vorbit, in debutul sedintei de Guvern de miercuri, despre organizarea campaniei de vaccinare anti-coronavirus in Romania, imediat ce primele doze de vaccin vor ajunge in tara.

Ludovic Orban: Avem aproape 50 de localitati in carantina. in Bucuresti a fost un ritm de crestere liniar si cred ca este posibil, fara sa dispunem astfel de masuri, sa oprim cresterea numarului de cazuri (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca in acest moment, aproximativ 50 de localitati din Romania se afla in carantina, precizand ca in orasele din Salaj care au fost carantinate la inceputul lunii.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre carantina. Decizia ferma luata pentru binele Romaniei

Intra Romania in stare de urgenta? Aceasta este intrebarea la care a raspuns astazi premierul Ludovic Orban. De altfel, in spatiul public au aparut tot mai multe informatii legate de o stare de urgenta impusa imediat in perioada urmatoare alegerilor parlamentare. insa Ludovic Orban a facut precizari despre aceasta ipoteza: Ludovic Orban, anunt de ultima .

LUDOVIC ORBAN: Daca ancheta va stabili ca managerul spitalului este responsabil, va raspunde cu functia sau penal

Premierul Ludovic Orban a declarat ca in cazul in care, in urma anchetei, se va stabili ca managerul Spitalului judetean de la Piatra Neamt este responsabil de ceea ce s-a intamplat, va trebui sa raspunda cu functia sau penal.

LUDOVIC ORBAN: Medicul ranit a ajuns in Belgia si este ingrijit in cele mai bune conditii

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca medicul ranit in incendiul de la Piatra Neamt a ajuns la Spitalul Militar Regina Astrid din Bruxelles si este ingrijit in cele mai bune conditii.

LUDOVIC ORBAN: Avem un memorandum privitor la structura Comitetului national de conducere a campaniei de vaccinare

Premierul Ludovic Orban a declarat ca Guvernul este pregatit cu un memorandum privind structura Comitetului national de conducere a campaniei de vaccinare impotriva COVID-19.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )