Libnet.ro
UNICEF

08:45

Ludovic Orban: Proiectul Rosia Montana e o incalcare grava a angajamentelor electorale.

România Liberă România Liberă,
Ludovic Orban: Proiectul Rosia Montana e o incalcare grava a angajamentelor electorale.

Deputatul PNL Ludovic Orban a declarat, marti seara, ca aprobarea proiectului de exploatare de la Rosia Montana ar fi o grava incalcare a promisiunilor electorale ale USL. Atat PNL, cat si PSD s-au manifestat impotriva proiectului de la Rosia Montana in fata alegatorilor. Ne-am anagajat sa nu spijinim nici proiectul Rosia Montana, nici proiectul gazelor de sist, a declarat Orban. Orban a adaugat ca trimiterea proiectului de la Rosia Montana in Parlament incalca legea 52, prin care . continuă pe România Liberă

Ludovic Orban, PNL: Proiectul Rosia Montana e o incalcare grava a angajamentelor electorale.

Deputatul PNL Ludovic Orban a declarat, marti seara, ca USL s-a angajat, in timpul campaniei electorale, sa nu exploateze cu cianura aurul de la Rosia Montana, precum s-a angajat sa nu exploateze gazele de sist, iar o incalcare a acestor promisiuni constituie o grava incalcare.

Proteste in toate orasele importante ale tarii fata de proiectul Rosia Montana

Proteste fata de proiectul Rosia Montana au loc duminica, 15 septembrie, in mai multe orase din tara, printre care Alba-Iulia, Cluj-Napoca, Iasi, Craiova, Suceava, Buzau, Constanta, Timisoara, Sibiu, Targu Mures si Brasov. In Piata Unirii din Cluj-Napoca protesteaza peste o mie de persoane, acestea cerand respingerea proiectului Rosia Montana si demiterea ministrilor Dan Sova, Rovana Plumb, Daniel Barbu, a premierului Victor Ponta si a lui George Dutu, seful Agentiei pentru Resurse Minerale.

Proteste in toate orasele importante ale tarii fata de proiectul Rosia Montana. Zeci de mii de oameni au iesit in strada duminica noapte

Proteste fata de proiectul Rosia Montana au loc duminica, 15 septembrie, in mai multe orase din tara, printre care Alba-Iulia, Cluj-Napoca, Iasi, Craiova, Suceava, Buzau, Constanta, Timisoara, Sibiu, Targu Mures si Brasov, in paralel cu mitingul urias din Bucuresti 15. 000 de manifestanti). In Piata Unirii din Cluj-Napoca au protestat mii de oameni 5. 000 - estimarea politiei, transmisa de Ora de Cluj, dar ziaristii publicatiei citate sustin ca au fost mult mai multi), acestia cerand respingerea proiectului Rosia Montana si demiterea ministrilor Dan Sova, Rovana Plumb, Daniel Barbu, a premierului Victor Ponta si a lui George Dutu, seful Agentiei pentru Resurse Minerale.

Comisia speciala pentru proiectul Rosia Montana, aprobata cu 311 voturi

Update 17:13 Parlamentarii au aprobat, azi, in sedinta de plen comun, cu 311 voturi pentru, 5 impotriva si 15 abtineri, infiintarea Comisiei speciale pentru proiectul de lege privind proiectul Rosia Montana, potrivit surselor de presa.

REVISTA PRESEI: Cine ar putea fi presedintele Comisiei pentru proiectul Rosia Montana.

Sediul Primariei, o gogoasa de 2,7 milioane de euro pe an. Maidanezii, un fonfleu electoral, titreaza Adevarul. Sorin Oprescu a acuzat de multe ori lipsa banilor pentru rezolvarea problemei maidanezilor. Cu toate acestea, in 2009, edilul a gasit resurse sa mute Primaria intr-un sediu cu o chirie de 2,7 milioane de euro pe an. Cine ar putea fi presedintele Comisiei pentru proiectul Rosia Montana, scriu jurnalistii de la Cotidianul, care afirma ca deputatul Iulian Iancu, .

Gabriela Firea, PSD: Este o ipocrizie sa spunem ca proiectul Rosia Montana nu a fost ...

Senatorul PSD Gabriela Firea a declarat, marti seara, in cadrul unei emisiuni Realitatea TV, ca proiectul de lege de la Rosia Montana a fost adus la cunostinta membrilor Guvernului. Senatorul i-a raspuns lui Ludovic Orban, la acuzatiile potrivit carora proiectul de lege nu a fost cunoscut de catre liberali, ca este o ipocrizie afirmatia sa. Daca nu cunoasteti, cum puteti fi impotriva a ceva?, l-a intrebat Firea. Gabriela Firea a adaugat ca USL a fost impotriva proiectului de la Rosia .

UPDATE. Basescu: Legea privind proiectul Rosia Montana este NECONSTITUTIONALA. Ar trebui sa merg la Rosia Montana

Update 15:50 - Presedintele Traian Basescu a declarat, dupa ce a participat la sarbatorile de la Tebea, ca ar trebui sa mearga la Rosia Montana. -------------------Presedintele Traian Basescu a declarat.

Antonescu: Proiectul Rosia Montana avea nevoie de avizul Ministerului Economiei.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni seara, ca nu stie de ce ministrul Economiei, Varujan Vosganian, nu a spus care este pozitia sa cu privire la proiectul de exploatare de la Rosia Montana, fiindca nu a participat la acea sedinta de Guvern. Antonescu a explicat ca l-a rugat pe Victor Ponta sa amane dicutarea proiectului, insa acest lucru nu a fost posibil. Obiectivul Rosia Montana a fost trecut in chestiunea Ministerului Marilor Proiecte. Era necesar avizul Ministerului .

PROTESTELE continua in Bucuresti. Oamenii sunt nemultumiti de proiectul Rosia Montana ...

Doua proteste au loc in paralel, sambata seara, in Piata Universitatii din Capitala, unde s-au adunat aproximativ 50 de persoane care se opun proiectului minier de la Rosia Montana, dar si peste 60 care protesteaza fata de eutanasierea cainilor fara stapan, transmite Mediafax. Protestul fata de proiectul de la Rosia Montana, ajuns in a 14-a zi, se desfasoara, ca si in celelalte zile, in zona fantanii de la Universitate, unde manifestantii au si pancarte cu mesaje contra exploatarii gazelor de .

Darius Valcov va conduce Comisia speciala privind proiectul Rosia Montana

Senatorul PSD Darius Valcov va conduce Comisia speciala privind proiectul de la Rosia Montana, informeaza Mediafax. Presedintele de sedinta, senatorul PSD Cristian Dumitrescu, a precizat ca functia de.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )