Libnet.ro
UNICEF

09:45

Comisia speciala pentru proiectul Rosia Montana, aprobata cu 311 voturi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Comisia speciala pentru proiectul Rosia Montana, aprobata cu 311 voturi

Update 17:13 Parlamentarii au aprobat, azi, in sedinta de plen comun, cu 311 voturi pentru, 5 impotriva si 15 abtineri, infiintarea Comisiei speciale pentru proiectul de lege privind proiectul Rosia Montana, potrivit surselor de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Darius Valcov va conduce Comisia speciala privind proiectul Rosia Montana.

Senatorul PSD Darius Valcov va conduce Comisia speciala privind proiectul de la Rosia Montana, informeaza Mediafax. Valcov este presedintele Comisiei de Administratie din Senat. Initial, social-democratii optasera pentru a-l sustine pe aceasta functie pe deputatul PSD, Iulian Iancu, seful Comisiei de Industrii din Camera Deputatilor. Iancu nu a avut sprijinul colegilor deputati din grupul PSD. Parlamentarii au stabilit ca aceasta comisie speciala parlamentara sa aiba 21 de membri, din care 8 .

Surse: Darius Valcov va conduce Comisia speciala privind proiectul Rosia Montana

Senatorul PSD Darius Valcov va conduce Comisia speciala privind proiectul de la Rosia Montana, potrivit unor surse politice din PSD citate de Mediafax. Valcov este sustinut de social-democratii care au preluat.

Darius Valcov va conduce Comisia speciala privind proiectul Rosia Montana

Senatorul PSD Darius Valcov va conduce Comisia speciala privind proiectul de la Rosia Montana, informeaza Mediafax. Presedintele de sedinta, senatorul PSD Cristian Dumitrescu, a precizat ca functia de.

PDL nu va desemna niciun membru in Comisia speciala privind proiectul Rosia Montana

PDL nu sustine infiintarea unei Comisii speciale in Parlament privind proiectul de lege referitor la Rosia Montana si precizeaza ca nu va desemna niciun membru in aceasta comisie. Referitor la.

REVISTA PRESEI: Cine ar putea fi presedintele Comisiei pentru proiectul Rosia Montana.

Sediul Primariei, o gogoasa de 2,7 milioane de euro pe an. Maidanezii, un fonfleu electoral, titreaza Adevarul. Sorin Oprescu a acuzat de multe ori lipsa banilor pentru rezolvarea problemei maidanezilor. Cu toate acestea, in 2009, edilul a gasit resurse sa mute Primaria intr-un sediu cu o chirie de 2,7 milioane de euro pe an. Cine ar putea fi presedintele Comisiei pentru proiectul Rosia Montana, scriu jurnalistii de la Cotidianul, care afirma ca deputatul Iulian Iancu, .

SURSE: Cine ar putea fi presedintele Comisiei pentru proiectul Rosia Montana

Social-democratul Iulian Iancu ar urma sa fie presedintele Comisiei speciale comune pentru Proiectul de la Rosia Montana au declarat surse parlamentare pentru pesurse. ro. Deputatul este actualmente seful.

Borbely: Attila Korodi ar putea fi desemnat de UDMR in comisia speciala pentru Rosia Montana.

Vicepresedintele politic al UDMR, Laszlo Borbely, afirma ca fostul ministru al Mediului Attila Korodi ar putea fi desemnat de Uniune in comisia speciala pentru Rosia Montana, declarandu-se dispus sa il ajute cu un sfat, transmite Mediafax. Borbely a declarat, luni, la Targu Mures, ca Uniunea va fi probabil reprezentata de fostul ministru al Mediului Korodi Attila in comisia speciala pentru analizarea proiectului de la Rosia Montana, care urmeaza sa fie constituita intr-o sedinta comuna a .

Ludovic Orban: Proiectul Rosia Montana e o incalcare grava a angajamentelor electorale.

Deputatul PNL Ludovic Orban a declarat, marti seara, ca aprobarea proiectului de exploatare de la Rosia Montana ar fi o grava incalcare a promisiunilor electorale ale USL. Atat PNL, cat si PSD s-au manifestat impotriva proiectului de la Rosia Montana in fata alegatorilor. Ne-am anagajat sa nu spijinim nici proiectul Rosia Montana, nici proiectul gazelor de sist, a declarat Orban. Orban a adaugat ca trimiterea proiectului de la Rosia Montana in Parlament incalca legea 52, prin care .

Proteste in toate orasele importante ale tarii fata de proiectul Rosia Montana

Proteste fata de proiectul Rosia Montana au loc duminica, 15 septembrie, in mai multe orase din tara, printre care Alba-Iulia, Cluj-Napoca, Iasi, Craiova, Suceava, Buzau, Constanta, Timisoara, Sibiu, Targu Mures si Brasov. In Piata Unirii din Cluj-Napoca protesteaza peste o mie de persoane, acestea cerand respingerea proiectului Rosia Montana si demiterea ministrilor Dan Sova, Rovana Plumb, Daniel Barbu, a premierului Victor Ponta si a lui George Dutu, seful Agentiei pentru Resurse Minerale.

Proteste in toate orasele importante ale tarii fata de proiectul Rosia Montana. Zeci de mii de oameni au iesit in strada duminica noapte

Proteste fata de proiectul Rosia Montana au loc duminica, 15 septembrie, in mai multe orase din tara, printre care Alba-Iulia, Cluj-Napoca, Iasi, Craiova, Suceava, Buzau, Constanta, Timisoara, Sibiu, Targu Mures si Brasov, in paralel cu mitingul urias din Bucuresti 15. 000 de manifestanti). In Piata Unirii din Cluj-Napoca au protestat mii de oameni 5. 000 - estimarea politiei, transmisa de Ora de Cluj, dar ziaristii publicatiei citate sustin ca au fost mult mai multi), acestia cerand respingerea proiectului Rosia Montana si demiterea ministrilor Dan Sova, Rovana Plumb, Daniel Barbu, a premierului Victor Ponta si a lui George Dutu, seful Agentiei pentru Resurse Minerale.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )