Libnet.ro
UNICEF

10:45

Ludovic Orban saluta achitarea lui Vasile Blaga: Ma bucur pentru colegul meu, practic nu a parasit niciodata PNL

România Liberă România Liberă,
Ludovic Orban saluta achitarea lui Vasile Blaga: Ma bucur pentru colegul meu, practic nu a parasit niciodata PNL

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca Vasile Blaga nu a parasit niciodata PNL, aratand ca doreste ca verdictul dat de Tribunalul Bucuresti privind achitarea acestuia pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta sa fie definitiv. continuă pe România Liberă

Ludovic Orban, despre decizia magistratilor in cazul lui Vasile Blaga: Ma bucur pentru colegul meu

Vasile Blaga a fost achitat, luni, in prima instanta, in dosarul bani pentru partid. in urma deciziei, Ludovic Orban adeclarat ca vrea ca verdictul dat de Tribunalul Bucuresti.

Vasile Blaga, achitat in dosarul de trafic de influenta / decizia nu e definitiva

Tribunalul Bucuresti a decis luni achitarea lui Vasile Blaga, fost secretar general al PDL, pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta, anunta Agerpres.

UPDATE Vasile Blaga, achitat in dosarul de trafic de influenta / decizia nu e definitiva

Tribunalul Bucuresti a decis luni achitarea lui Vasile Blaga, fost secretar general al PDL, pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta, anunta Agerpres.

Ludovic Orban spune ca va avea o discutie cu seful CJ Calarasi, care ar fi fugit de politisti, dupa ce a fost oprit in trafic

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a precizat, vineri, ca va avea o discutie cu presedintele Consiliului Judetean Calarasi, Vasile Iliuta, care ar fi fugit de politisti, dupa ce a fost oprit in trafic.

Vasile Blaga a fost achitat in Dosarul privind finantarea ilegala a campaniei PDL

Update: Vasile Blaga a fost achitat in Dosarul privind finantarea ilegala a campaniei PDL. Vasile Blaga a fost trimis in judecata pe 29 noiembrie 2016 de DNA Ploiesti, fiind acuzat ca a primit 700. 000 de.

Vasile Blaga a fost achitat

Fostul presedinte al PDL Vasile Blaga a fost achitat in dosarul finantarii ilegale a campaniei electorale democrat-liberale, in care era acuzat de trafic de influenta si ca ar fi primit mita, potrivit unei surse din presa.

Vasile Blaga, achitat in dosarul spagii de 700 de mii euro

Vasile Blaga a fost achitat, luni, in prima instanta, in dosarul bani pentru partid. Magistratii au luat aceasta decizie in conditiile in care cel care a dat banii, si.

Vasile Blaga a fost achitat. Fostul lider PDL a fost gasit nevinovat pentru trafic de influenta

Fostul presedinte al PDL, Vasile Blaga, a fost achitat in dosarul finantarii ilegale a campaniei electorale democrat-liberale, in care era acuzat de trafic de influenta.

Vasile Blaga, achitat in dosarul privind finantarea ilegala a PDL. Decizia nu este definitiva

Fostul lider liberal Vasile Blaga a fost achitat, luni, de Tribunalul Bucuresti, in dosarul finantarii ilegale a PDL in perioada 2011-2012, in care era acuzat de trafic de influenta si ca ar fi primit mita 700. 000 de euro. Instanta a mai dispus.

Vasile Blaga ar putea sa-si afle luni sentinta in Dosarul privind finantarea ilegala a campaniei PDL

Magistratii de la Tribunalul Bucuresti ar putea pronunta luni sentinta in prima instanta in dosarul in care Vasile Blaga, fost secretar general al PDL, a fost judecat pentru trafic de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )