Libnet.ro
UNICEF

13:45

Ludovic Orban sustine ca digitalizarea va determina reducerea numarului de bugetari: Angajati care si acum plimba hartii nu-si vor avea rostul

B1 B1,
Ludovic Orban sustine ca digitalizarea va determina reducerea numarului de bugetari: Angajati care si acum plimba hartii nu-si vor avea rostul

Premierul Ludovic Orban a declarat ca digitalizarea administratiei publice va insemna inclusiv restructurarea aparatului bugetar, deoarece angajatii care nu fac decat sa plimbe hartii nu-si vor mai gasi locul. continuă pe B1

LUDOVIC ORBAN: Daca astazi ar trebui sa decid pentru maine, as propune prelungirea starii de alerta

Premierul Ludovic Orban afirma ca data fiind cresterea numarului de cazuri de infectare ar decide prelungirea starii de alerta daca ar trebui ca astazi sa ia aceasta hotarare pentru maine, potrivit HotNews. ro.

Ludovic Orban anunta concedieri printre bugetari: Restructurarea vine de la sine

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca vor exista concedieri printre bugetari, odata cu digitalizarea administratiei.

Ludovic Orban, avertisment de ultima ora: As decide prelungirea starii de alerta

Ludovic Orban a anuntat intr-un interviu ca daca ar putea, ar decide prelungirea starii de alerta, din cauza numarului mare de infectari din ultimele zile. Cu toate acestea, premierul spune ca este increzator ca vom intra in normalitate.

Ludovic Orban: Parlamentul emite reglementari in care reduce posibilitatea autoritatilor de a asigura respectarea regulilor Ce a spus despre CCR si Avocatul Poporului (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a vorbit, joi seara, in direct pe B1 TV, despre relatia Guvernului cu celelalte institutii ale statului. Demnitarul sustine ca este foarte greu pentru un cabinet sa asigure sanatatea.

Ludovic Orban ii raspunde lui Dan Barna la criticile despre relansarea economica: ii recomand sa citesca! Am muncit enorm!

Ludovic Orban i-a raspuns criticilor lui Dan Barna cu privire la programul de relansare economica. Premierul sustine ca liderul USR nu a citit programul si ii recomanda sa faca acest lucru.

PSRM propune modificarea Constitutiei in vederea interzicerii traseismului politic si pentru reducerea numarului de deputati la 61

Deputatul socialist Vlad Batrincea a anuntat ca fractiunea PSRM va propune doua initiative legislative de modificare a Constitutiei in vederea interzicerii traseismului politic, dar si reducerea numarului de deputati in Parlament de la 101 la 61. PSRM a facut un apel catre fractiunile PAS, Platforma DA si PDM sa semneze aceste proiecte.

Ponta:Rugamintea mea catre populatie este sa nu tina cont de nicio decizie a lui Ludovic Orban. Este analfabet politic, mincinos si tradator

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, recomanda populatiei, dupa ce Ludovic Orban a indemnat la nerespectarea deciziei CCR privind izolarea in cazul suspiciunii de COVID-19: sa nu tina cont de nicio decizie a lui Ludovic Orban despre care afirma ca este analfabet politic, mincinos si tradator al intereselor romanilor.

LUDOVIC ORBAN: Recomandarea mea catre cetateni este sa respecte regulile in vigoare si sa nu tina cont de decizia CCR

Premierul Ludovic Orban, a indemnat romanii sa respecte regulile si sa nu tina cont de decizia Curtii Constitutionale a Romaniei CCR).

LUDOVIC ORBAN: Nu s-a terminat valul 1, noi am aplatizat curba de infectare

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca in momentul de fata nu s-a terminat valul 1 in privinta infectarilor cu noul coronavirus.

LUDOVIC ORBAN: Nu s-a terminat valul 1, noi am aplatizat curba de infectare

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca in momentul de fata nu s-a terminat valul 1 in privinta infectarilor cu noul coronavirus.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2381 seconds )