Libnet.ro
UNICEF

07:00

Ludovic Orban vrea motiune simpla impotriva ministrului Justitiei

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban vrea motiune simpla impotriva ministrului Justitiei

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat miercuri, faptul ca a discutat cu presedintele interimar al USR, Elek Levente, despre posibilitatea depunerii unei motiuni simple impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, in conditiile in care modificarile aduse legilor justitiei creeaza premisele unei politizari brutale a justitiei din Romania. continuă pe Adevărul

Orban: Nicio sesiune fara motiune. Ne gandim sa depunem o motiune simpla impotriva ministrului Educatiei

Liberalii iau in calcul sa depuna o motiune simpla impotriva ministrului Educatiei si intentioneaza, de asemenea, sa audieze in Parlament mai multi ministri din Guvernul Tudose, printre care si pe cel al Finantelor, despre care presedintele PNL, Ludovic Orban, spune ca trebuie sa dea seama pentru ce s-a intamplat in primele sase luni ale anului in materie de executie bugetara.

Ludovic Orban, reactie la modificarile la legile Justitiei: PNL se va lupta cu toate armele impotriva enormitatilor propuse de Tudorel Toader

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a reactionat dur la propunerile ministrului Justitiei, Tudorel Toader, privind modificarea legilor Justitiei, aratand ca acestea risca sa distruga independenta puterii judecatoresti si sa puna sub semnul intrebarii democratia din Romania.

MOTIUNE impotriva ministrului Justitiei dupa modificarile la Legile Justitiei

Parlamentarii USR au anuntat ca vor lua masuri dure dupa ce ministrul Justitiei a prezentat modificarile aduse la Legile Justitiei. USR a anuntat ca va depunde in prima sesiune parlamentara o motiune.

Ludovic Orban: PNL analizeaza ideea unei motiuni simple contra ministrului Educatiei si a unei motiuni de cenzura contra Guvernului

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni ca liberalii iau in calcul depunerea unei motiuni de cenzura, dar si a unei motiuni simple impotriva ministrului Educatiei, Liviu Pop.

Presedintele PNL, Ludovic Orban: Mihai Tudose este complet iresponsabil si perfid

Ludovic Orban a lansat un atac dur la adresa premierului Mihai Tudose. Presedintele PNL il numeste pe seful Executivului iresponsabil si perfid. Premierul este complet.

Ludovic Orban: Premierul este complet iresponsabil. Tudose arata perfidia, populismul si reaua vointa caracteristica gastii lui Dragnea

Presedintele PNL, Ludovic Orban, sustine ca premierul Mihai Tudose ii incita pe oameni sa nu depuna bani la bancile care nu raporteaza profit, context in care il catalogheaza drept iresponsabil.

Atac fara precedent la adresa premierului. Ludovic Orban: Mihai Tudose este complet iresponsabil si perfid

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a scris miercuri, pe Facebook, ca premierul Mihai Tudose este complet iresponsabil si isi arata perfidia, populismul si reaua vointa caracteristica.

Avertismentul lui Ludovic Orban: Investitiile private au scazut cu 12% in primele sase luni din 2017

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat duminica intr-o conferinta de presa sustinuta la Botosani ca investitiile private au scazut cu peste 12% in primele sase luni ale anului fata de aceeasi perioada din 2016 .

Reactie extrem de dura a lui Klaus Iohannis: Propunerile ministrului Justitiei sunt un atac asupra statului de drept, independentei si bunei functionari a Justitiei, precum si impotriva luptei anticoruptie

Presedintele Klaus Iohannis a avut o reactie extrem de dura la propunerile de modificare a legilor Justitiei prezentate miercuri de ministrul Tudorel Toader. Iohannis a calificat propunerile drept un atac asupra statului de drept, independentei si bunei functionari a Justitiei, precum si impotriva luptei anticoruptie. Iohannis arata ca proiectul presupune intoarcerea la vechile practici de a pune presiune asupra justitiei si avertizeaza ca asta ar duce la mentinerea pe termen nelimitat MCV.

Cum vrea Tudorel Toader sa modifice legile Justitiei

Presedinte Romaniei, scos din procedura numirii sefilor din parchete, Inspectia Judiciara, mutata in subordinea ministerului Justitiei si o directie noua de investigare a magistratilor sunt o parte din modificarile pe care ministrul Justitiei, Tudorel Toader, vrea sa le aduca legilor justitiei. Opozitia, Parchetul General, Klaus Iohannis si societatea civila critica proiectul de lege.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )