Libnet.ro
UNICEF

23:15

Ludovic Orban: Premierul este complet iresponsabil. Tudose arata perfidia, populismul si reaua vointa caracteristica gastii lui Dragnea

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban: Premierul este complet iresponsabil. Tudose arata perfidia, populismul si reaua vointa caracteristica gastii lui Dragnea

Presedintele PNL, Ludovic Orban, sustine ca premierul Mihai Tudose ii incita pe oameni sa nu depuna bani la bancile care nu raporteaza profit, context in care il catalogheaza drept iresponsabil. continuă pe Adevărul

Orban: Premierul este complet iresponsabil. Cum sa inciti cetatenii sa nu isi mai depuna bani in banci care nu raporteaza profit?

Presedintele PNL Ludovic Orban il acuza pe premierul Mihai Tudose ca este complet iresponsabil dupa afirmatiile acestuia privind bancile care nu raporteaza profit. Orban se intreaba, intr-o postare pe Facebook, cum sa risti prin astfel de declaratii sa dai nastere la o retragere masiva de bani din banci?.

Atac fara precedent la adresa premierului. Ludovic Orban: Mihai Tudose este complet iresponsabil si perfid

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a scris miercuri, pe Facebook, ca premierul Mihai Tudose este complet iresponsabil si isi arata perfidia, populismul si reaua vointa caracteristica.

Presedintele PNL, Ludovic Orban: Mihai Tudose este complet iresponsabil si perfid

Ludovic Orban a lansat un atac dur la adresa premierului Mihai Tudose. Presedintele PNL il numeste pe seful Executivului iresponsabil si perfid. Premierul este complet.

Orban: Premierul incita oamenii sa nu mai depuna bani la bancile care nu raporteaza profit; e iresponsabil

Presedintele PNL, Ludovic Orban, sustine ca premierul Mihai Tudose ii incita pe oameni sa nu depuna bani la bancile care nu raporteaza profit, context in care il catalogheaza drept iresponsabil.

Ludovic Orban vrea motiune simpla impotriva ministrului Justitiei

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat miercuri, faptul ca a discutat cu presedintele interimar al USR, Elek Levente, despre posibilitatea depunerii unei motiuni simple impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, in conditiile in care modificarile aduse legilor justitiei creeaza premisele unei politizari brutale a justitiei din Romania.

Ludovic Orban, reactie la modificarile la legile Justitiei: PNL se va lupta cu toate armele impotriva enormitatilor propuse de Tudorel Toader

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a reactionat dur la propunerile ministrului Justitiei, Tudorel Toader, privind modificarea legilor Justitiei, aratand ca acestea risca sa distruga independenta puterii judecatoresti si sa puna sub semnul intrebarii democratia din Romania.

Ludovic Orban: PNL analizeaza ideea unei motiuni simple contra ministrului Educatiei si a unei motiuni de cenzura contra Guvernului

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni ca liberalii iau in calcul depunerea unei motiuni de cenzura, dar si a unei motiuni simple impotriva ministrului Educatiei, Liviu Pop.

Avertismentul lui Ludovic Orban: Investitiile private au scazut cu 12% in primele sase luni din 2017

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat duminica intr-o conferinta de presa sustinuta la Botosani ca investitiile private au scazut cu peste 12% in primele sase luni ale anului fata de aceeasi perioada din 2016 .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )