Libnet.ro
UNICEF

15:30

Lui Dan Petrescu i se cere din nou demisia

Online Sport Online Sport,
Lui Dan Petrescu i se cere din nou demisia

Contestatarii lui Dan Petrescu au asteptat infrangerea suferita de Dinamo Moscova, duminica, in fata celor de la Anji Mahachkala, scor 0-4, pentru a-i cere demisia fostului international roman. continuă pe Online Sport

Dan Petrescu dupa umilinta cu Anji: Jucatorii au evoluat sub potential

Dan Petrescu a suferit, duminica, cea mai categorica infrangere de cand se afla pe banca tehnica a echipei Dinamo Moscova, scor 0-4 in deplasare cu Anji Mahachkala.

Infrangere severa pentru Dan Petrescu cu ultima clasata din Rusia

Dus rece pentru Dinamo Moscova, echipa lui Dan Petrescu, care pierde contactul cu primele trei clasate din Rusia dupa infrangerea aspra suferita in deplasare cu Anji Mahachkala, lanterna rosie a clasamentului.

Secretarul general al FIFA ii critica din nou pe organizatorii Cupei Mondiale: Nu suntem pregatiti

Secretarul general la FIFA, Jerome Valcke, i-a critiat din nou pe organizatorii Cupei Mondiale din Brazilia, avertizand ca infrastructura pentru turneul final ar putea sa nu fie gata la ora debutului.

Income Magazine: Au reaparut baietii destepti. Hidroeletrica a intrat din nou in insolventa

Procedura de listare a companiei Hidroelectrica, unul dintre producatorii strategici de energie electrica din Romania, a fost amanata, pentru ca au reaparut pe firmament baietii destepti. Deocamdata,.

Gheorghe Iaciu: Piata imobiliara devine, din nou, o alternativa la depozitele bancare

Interviu cu domnul Gheorghe Iaciu, important investitor pe piata imobiliara Omul de afaceri Gheorghe Iaciu a renuntat, recent, la detinerea de 5% din SIF Munteania, spunand ca doreste sa se concentreze pe afacerile imobiliare.

Gheorghe Iaciu: Piata imobiliara devine, din nou, o alternativa la depozitele bancare

Omul de afaceri Gheorghe Iaciu a renuntat, recent, la detinerea de 5% din SIF Munteania, spunand ca doreste sa se concentreze pe afacerile imobiliare.

Gazprom mareste din nou pretul la gazele pentru Ucraina, ajungand la 485 dolari pe 1.000 metri cubi. Kievul acuza un pret politic

La doar doua zile dupa ce a anuntat ca mareste cu o treime preturile la gazele vandute Ucrainei, producatorul energetic rus Gazprom informeaza ca va creste iar pretul de vanzarea catre Kiev, la 485 dolari pe 1. 000 metri cubi incepand din aprilie, ca urmare a introducerii unei taxe de export, transmite Reuters.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )