Libnet.ro
UNICEF

13:45

Luise Rainer, cea mai longeviva actrita premiata cu Oscar, a murit la varsta de 104 ani

Adevărul Adevărul,
Luise Rainer, cea mai longeviva actrita premiata cu Oscar, a murit la varsta de 104 ani

Actrita americana de origine germana Luise Rainer, castigatoare a doua premii Oscar, a murit, marti, in casa sa din Londra, la varsta de 104 ani, din cauza unei pneumonii. continuă pe Adevărul

A murit o actrita de Oscar, la 104 ani

Doliu la Hollywood. A murit Luise Rainer, la varsta de 104 ani. Nascuta in Germania, actrita a decedat la casa ei din Londra, marti, 30 decembrie, invinsa de pneumonie.

Jennifer Lawrence, cea mai bine cotata actrita in 2014! Vezi top 10!

Jennifer Lawrence ocupa prima pozitie a topului celor mai bine cotati actori de la Hollywood in anul 2015, clasament intocmit de celebra publicatie Forbes! .

Cea mai scazuta temperatura din tara s-a inregistrat in judetul Gorj

Cea mai scazuta temperatura din tara s-a inregistrat in aceasta dimineata in judetul Gorj, in localitatea Apa Neagra, din comuna Pades.

Cea mai scazuta temperatura din judetul Gorj: -25 de grade. La intorsura Buzaului s-au inregistrat -31 de grade

Cea mai scazuta temperatura din judetul Gorj s-a inregistrat, miercuri dimineata, in localitatea Apa Neagra, din comuna Pades: minus 25 de grade Celius. La nivel national, cea mai scazuta temperatura a fost indicata de statia meteo de la intorsura Buzaului unde mercurul din termometre a coborat pana la minus 31 de grade Celsius.

Cea mai odioasa crima din Romania sfarsitului de veac XIX: un primar a fost batut, spanzurat si decapitat de 50 de tarani, pentru ca ii umilea

In satul botosanean Tudora, a avut loc cea mai odioasa crima din Romania veacului al XIX lea, care a tinut, la vremea aceea, zile la rand, prima pagina a ziarelor nationale. Primarul localitatii a fost linsat in mod bestial de un grup de tarani revoltati. Istoricii au scos la iveala macelul de acum 121 de ani.

Cea mai veche cladire din Focsani a gazduit primul Parlament al tarii, intre 1859 si 1862

Din documentele de la Arhivele Nationale Vrancea rezulta ca cea mai veche cladire din orasul Focsani, cu o forma aproape neschimbata fata de aspectul initial, este actualul Muzeu al Unirii.

Cea mai grea iarna in Valcea a fost in 1987. Nicio masina nu a circulat pe strada timp de doua saptamani

Iarna anului 1987 a ramas in amintirea multor valceni drept cea mai grea iarna din ultimii 30 de ani. Mare parte din populatia judetului a fost nevoita sa stea nopti intregi la lumina lumanarii ori sa se incalzeasca la flacara aragazului.

FOTO Brailenii au vie in memorie iarna cu nameti cat casa din 2012. in 1954 ar fi fost, insa, cea mai cumplita iarna din judetul Braila

In ultimii 30 40 de ani, cea mai cumplita iarna care s-a abatut asupra judetului Braila a fost consemnata in 2012, cand mai multe sate din partea de vest a judetului au fost literalmente pe punctul de a fi ingropate in nameti.

Cea mai grea iarna din istoria judetului Dambovita. Cat masura zapada si care a fost minima absoluta

Cea mai grea iarna din istoria judetului Dambovita este consemnata in statistici in 1954, atunci cand Marele Viscol a incremenit Bucurestiul si intreaga Romanie. Casele erau acoperite de nameti si cu greu isi croiau oamenii drum prin muntii de zapada. Minima absoluta din Dambovita insa, nu a fost inregistrata in 1954, ci la 13 ianuarie 2004.

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna in Transilvania, inregistrata marti dimineata la Toplita

Marti dimineata a fost inregistrata la Toplita, in judetul Harghita, cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna in Transilvania, minus 20 de grade Celsius, informeaza Mediafax. Potrivit meteorologilor,.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )