Libnet.ro
UNICEF

06:30

Lupta stransa intre Maia Sandu si Igor Dodon pentru presedintia Republicii Moldova

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Lupta stransa intre Maia Sandu si Igor Dodon pentru presedintia Republicii Moldova

Cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, care se desfasoara duminica avandu-i candidati pe opozanta Maia Sandu, lidera Partidului Actiune si Solidaritate PAS) si presedintele in exercitiu Igor Dodon, sustinut de Partidul. continuă pe Wall-Street Ro

Republica Moldova isi alege astazi presedintele. Batalia finala intre Maia Sandu si Igor Dodon. La sectiile de vot amenajate la Bucuresti s-au format deja cozi

Alegerile prezidentiale din Republica Moldova sunt in plina desfasurare. Peste 3 milioane de persoane cu drept de vot sunt asteptate la urne sa isi aleaga seful de stat pentru urmatorii 4 ani. Pentru fo.

Maia Sandu sau Igor Dodon? Alegerile din Republica Moldova si efectele lor asupra Romaniei

Maia Sandu a castigat turul intai al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, fosta republica sovietica cu 3,5 milioane de locuitori, situata intre Ucraina si Romania. Expertii in geopolitica spun ca daca va castiga Maia Sandu ar fi limitat considerabil terenul de joc geopolitic al Federatiei Ruse la Chisinau.

Cum il poate invinge Maia Sandu pe Dodon in finala prezidentiala. Republica Moldova risca scenariul Belarus

Pe langa voturile din bazinul intern pro-european, Maia Sandu are nevoie de o mobilizare si mai mare a diasporei moldovenesti din Occident, plus o parte din voturile lui Renato Usatii. in schimb, Igor Dodon se bazeaza pe voturile electoratului socialist, pe diaspora moldoveneasca din Rusia si pe voturile din Transnistria negociate cu Moscova. Rezultatul finalei prezidentiale de duminica ar putea genera proteste masive la Chisinau.

Alegeri Republica Moldova: Maia Sandu se prefigureaza ca marele castigator al alegerilor prezidentiale Rezultatele preliminare confirma exit-poll-urile

Maia Sandu se pare ca este marele castigator al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, daca estimarile preliminare ale after-poll-ului telefonic realizat de Comunitatea WatchDog. md si Institutul de Politici Publice se confirma. Potrivit acestor estimari, pentru Maia Sandu au votat 54,7% dintre alegatori, iar pentru Igor Dodon 45,3. -------------------UPDATE 23:18 Dupa centralizarea a 94. 03% din procesele verbale, Maia Sandu a obtinut 51. 70% din voturi iar Igor Dodon 48. 30%, potrivit datelor prezentate de Comisia Electorala Centrala din Moldova. UPDATE 22:48 Dupa centralizarea a 90,34% din procesele verbale, Maia Sandu a obtinut 51. 53% din voturi iar Igor Dodon 48. 47%, potrivit datelor prezentate de Comisia Electorala Centrala din Moldova.

De ce Maia Sandu are porecla Ioana dArc? Iar lui Igor Dodon i se spune Guguta?

Duminica, 15 Noiembrie, cetatenii Republicii Moldova aleg presedintele: Maia Sandu ori Igor Dodon? Ascultand discursul de ieri al lui Igor Dodon de la mitingul electoral din Chisinau, in care s-a asemuit ce blasfemie! cu Stefan cel Mare, mi-am amintit ca Maia Sandu are o porecla, Ioana dArc, data de dusmanii sai, frustrati ca este incoruptibila.

Alegerile din Republica Moldova. Maia Sandu ar fi noul presedinte al Republicii Moldova, castiga detasat

Ce sanse are Maia Sandu in fata lui Igor Dodon la alegerile din Republica Moldova si care este amestecul lui Putin, vedeti in articolul de mai jos. UPDATE: Cei de la hotnews. ro anunta ca Maia Sandu ar fi castigat detasat alegerile din Republica Moldova. After-poll-ului telefonic realizat de WatchDog si IPP confirma: Maia Sandu- 54,7%, .

Dodon, atac suburban la Maia Sandu: Cand dati mana cu o batranica, dupa asta de o suta de ori va spalati mainile

Igor Dodon a lansat un atac suburban la adresa Maiei Sandu vineri, 13 noiembrie, in ultima zi a campaniei electorale pentru turul doi al alegerilor prezidentiale. Igor Dodon a acuzat-o pe Maia Sandu ca este lasa si fricoasa pentru ca a refuzat dezbaterile electorale. in plus, Dodon i-a reprosat Maiei Sandu ca nu este casatorita si ca ar merge la marsurile LGBT din Chisinau.

Igor Dodon: Din cauza unor politicieni ca Maia Sandu a fost provocat conflictul de pe Nistru

Igor Dodon lanseaza noi atacuri la adresa Maiei Sandu, cu doar cateva zile inainte de turul doi al alegerilor prezidentiale. Presedintele in exercitiu afirma ca, daca Maia Sandu castiga scrutinul din 15 noiembrie, exista riscul tensionarii relatiilor cu administratia de la Tiraspol, dupa ce deputatul PAS Igor Grosu i-a numit separatisti pe cetatenii din Transnistria.

Alegeri prezidentiale Republica Moldova, rezultate preliminare: Pro-europeana Maia Sandu va fi noua presedinta peste Prut, dupa o victorie rasunatoare impotriva pro-rusului Igor Dodon

UPDATE, 16 noiembrie, ora 1. 30 Dupa procesarea a 98% din procesele verbale, devine clar ca Maia Sandu va fi noua presedinta a Republicii Moldova, potrivit TV8. Pentru candidata PASau votat peste 824. 000 de.

LIVETEXT Rezultate preliminare alegeri Republica Moldova: Maia Sandu 52%, Igor Dodon 48%

Comisia Electorala Centrala a publicat primele rezultate preliminare ale alegerilor prezidentiale din 15 noiembrie. Deocamdata, Maia Sandu are un avantaj in fata lui Igor Dodon.

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2898 seconds )