Libnet.ro
UNICEF

08:30

Macaulay Culkin, din nou Singur Acasa, pentru Google VIDEO

ADPM ADPM,
Macaulay Culkin, din nou Singur Acasa, pentru Google VIDEO

Macaulay Culkin a intrat din nou in atmosfera de neuitat a filmului Singur Acasa, interpretandu-l pe Kevin, in scene antologice. Totul, pentru a face reclama la noul dispozitiv Google Assistant. Video-ul a devenit viral pe internet. continuă pe ADPM

Macaulay Culkin e din nou singur acasa dupa 28 de ani, intr-o reclama de exceptie pentru Google Assistant incare recreeaza scene celebre din film VIDEO

La aproape 30 de ani de la premiera seriei de succes Home Alone/Singur acasa, actorul Macaulay Culkin reia rolul care l-a transformat in star, al simpaticului pusti Kevin McCallister, intr-o reclama senzationala pentru Google Assistant.

Macaulay Culkin e din nou singur acasa dupa 28 de ani, intr-o reclama de exceptie - VIDEO

La 28 de ani de la lansarea seriei de succes Singur Acasa, Macaulay Culkin a revenit in rolul care l-a consacrat. Actorul,in varsta de 38 de ani, este din nou singur acasa de Craciun, de aceasta.

VIDEO Singur acasa 2018: Google a facut o reclama cu Macaulay Culkin, dupa 28 de ani de la realizarea filmului

Actorul american Macaulay Culkin, ajuns la varsta de 38 de ani, joaca intr-o reclama pentru compania Google, sub forma unei parodii dupa celebrul film de acum 28 de ani Singur acasa.

SINGUR ACASA cum NU l-ai mai vazut: Macaulay Culkin REVINE cu un nou film de Craciun! Uimitor cum arata dupa 30 de ani! (VIDEO)

Actorul Macaulay Culkin 38 de ani) reinterpreteaza rolul lui Kevin McCallister, la aproape 30 de ani de la premiera seriei de succes Home Alone/Singur acasa. Aparitia de senzatie a lui Macaulay Culkin are.

O noua amnare n procesul lui Liviu Dragnea, pentru luna ianuarie, cnd va fi tras din nou la sorti completul de judecatori

Procesul angajarilor fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si pentru Protectia Copilului DGASCP) Teleorman, in care liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat in prima instanta la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare, a fost din nou amanat miercuri pentru luna ianuarie. Acesta era primul termen de judecata dupa ce dosarul a fost repartizat noului complet.

Guvernul Dancila adopta OUG pentru noi taxe si impozite, din nou noaptea ca hotii. Principalele masuri si cine sunt principalii vizati

Pana acum au existat mai multe proteste dure din partea oamenilor care lucreaza in mediul afacerilor, dar acestea nu au schimbat mare lucru. Dancila a anuntat ca noul proiect OUG va aduce bani in plus la buget, pentru a acoperi cresterile de salarii si pensii care urmeaza sa fie facute in 2019. Cu toate astea, [] .

IOHANNIS, DESPRE ARGUMENTELE PENTRU A FI VOTAT DIN NOU: Sunt un politician care asculta ce are de spus alegatorul

Presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat, astazi, la o intalnire cu tineri, care sunt argumentele sale pentru a fi din nou votat, el raspunzand, intre altele, ca a reusit in cateva randuri sa vina cu initiative bune, sa construiasca, asa cum in cateva randuri a reusit sa opreasca prostii care erau pe cale sa se intample si ca este realmente un presedinte care vrea sa dezvolte Romania.

Carlos Ghosn primeste LOVITURA dupa LOVITURA: Fostul sef al Nissan a fost UMFLAT din nou de procurori! Ce acuzatii i se mai aduc

Fost presedinte al Nissan, Carlos Ghosn, a fost vineri arestat din nou de procurorii japonezi in legatura cu noi acuzatii, fapt ce putea prelungi perioada de detentie. Ghosn este acuzat de abuz de incredere in.

Fostul presedinte al Nissan, Carlos Ghosn, arestat din nou n Japonia-media

Fost presedinte al Nissan, Carlos Ghosn, a fost arestat din nou de autoritatile japoneze in legatura cu noi acuzatii, actiune ce probabil anuleaza orice speranta a acestuia ca ar putea fi eliberat pe cautiune saptamana aceasta, informeaza cotidianul The Guardian, citand presa nipona.

Pretul gazelor ar putea creste din nou

Pretul gazelor ar putea creste din nou. Parlamentarii discuta o modificare legislativa care sa oblige companiile sa plateasca taxe mai mari la bugetul de stat ceea ce ar putea sa creasca investitiile.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2179 seconds )