Libnet.ro
UNICEF

11:00

Macovei, despre nominalizarea Corinei Cretu pentru functia de comisar european: Nu cred ca are capacitatea sa gestioneze acest portofoliu (VIDEO)

B1 B1,
Macovei, despre nominalizarea Corinei Cretu pentru functia de comisar european: Nu cred ca are capacitatea sa gestioneze acest portofoliu (VIDEO)

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a comentat, luni, in cadrul emisiunii Romania, acum!, difuzata de B1 TV, nominalizarea CorineiCretu pentru functia de comsiar european. Macovei a spus ca cea mai. continuă pe B1

Macovei, despre nominalizarea Corinei Cretu pentru functia de comisar european: Nu cred ca are capacitatea sa gestioneze acest portofoliu

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a comentat, luni, in cadrul emisiunii Romania, acum!, difuzata de B1 TV, nominalizarea CorineiCretu pentru functia de comsiar european. Macovei a spus ca cea mai.

Ciolos si Cretu - nominalizarile pentru functia de comisar

Dacian Ciolos si Corina Cretu ar fi cele doua nominalizari pentru functia de comisar european pe care Guvernul le-ar fi trimis la Bruxelles, au precizat surse oficiale.

Ciolos si Cretu - nominalizarile pe care le-ar fi trimis Guvenul pentru functia de comisar - surse

Dacian Ciolos si Corina Cretu ar fi cele doua nominalizari pentru functia de comisar european pe care Guvernul le-ar fi trimis la Bruxelles, au precizat surse oficiale pentru MEDIAFAX.

Surse: Ciolos si Cretu, nominalizarile Guvernului pentru functia de comisar. Scandal Ponta-Basescu, pe tema propunerilor de comisari

Dacian Ciolos si Corina Cretu ar fi cele doua nominalizari pentru functia de comisar european pe care Guvernul le-ar fi trimis la Bruxelles, au precizat surse oficiale pentru Mediafax. Nominalizarile ar fi fost transmise la sfarsitul lunii iulie.

Surse: Ciolos si Cretu, nominalizarile pe care le-ar fi trimis Guvenul pentru functia de comisar european

Dacian Ciolos si Corina Cretu ar fi cele doua nominalizari pentru functia de comisar european pe care Guvernul le-ar fi trimis la Bruxelles, au precizat surse oficiale pentru Mediafax. Nominalizarile ar fi fost.

Adevarul Live, ora 15.00: Cristian Unteanu, despre culisele bataliei pentru functia de comisar UE

Corespondentul Adevarul la Bruxelles, Cristian Unteanu, si jurnalistul Sebastian Zachmann vor discuta la Adevarul Live, de la ora 15. 00, despre propunerile Romaniei pentru functia de comisar european.

Corina Cretu, a doua nominalizare a lui Ponta pentru functia de comisar european

Corina Cretu ar fi a doua nominalizare la functia de comisar european. Numele a fost confirmat de unul dintre colegii sai din Parlamentul European, sambata, la Antena 3. intrebat daca stie ca cea de-a.

Europarlamentar: Corina Cretu, a doua nominalizare a lui Ponta pentru functia de comisar european

Corina Cretu ar fi a doua nominalizare la functia de comisar european. Numele a fost confirmat de unul dintre colegii sai din Parlamentul European, sambata, la Antena 3. intrebat daca stie ca cea de-a.

Batalia pentru functia de comisar UE: avansarea candidaturii Corinei Cretu slabeste pozitia lui Dacian Ciolos

Avansarea de catre premierul Ponta a celei de-a doua propuneri de comisar european din partea Romaniei, in persoana Corinei Cretu, submineaza sansele lui Dacian Ciolos de a obtine un al doilea mandat de comisar pentru Agricultura.

Corina Cretu este cea de a doua nominalizare pentru functia de comisar european al Romaniei

Corina Cretu a fost nominalizata pentru functia de comisar european, fiind cea de a doua propunere a premierului Victor Ponta, relateazaB1 TV. in fruntea listei se afla in continuare Dacian Ciolos. Pe data.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )