Libnet.ro
UNICEF

01:05

Macron:Pentru Romania, situatia din prezent nu este ideala, unele tari profita de diferentele salariale /Sistemul actual este daunator atat pentru Romania, cat si pentru Europa

Hotnews Hotnews,
 Macron:Pentru Romania, situatia din prezent nu este ideala, unele tari profita de diferentele salariale /Sistemul actual este daunator atat pentru Romania, cat si pentru Europa

Presedintele francez Emmanuel Macron a declarat joi, dupa intalnirea cu Klaus Iohannis ca Europa va exploda din cauza dumpingului social si fiscal, si ca sistemul actual este daunator si pentru Romania si pentru Europa. continuă pe Hotnews

Ministrul Melescanu sustine ca migratia nu e o problema pentru Romania pentru ca au venit doar 700 de oameni. in total vom primi 2000

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, a sustinut, luni, ca fenomenul migrator nu reprezinta o presiune pentru Romania.

Veste buna pentru soferi! Una din cele mai aglomerate sosele din tara va avea patru benzi

Veste buna pentru soferi! Una din cele mai aglomerate sosele din tara, Centura Capitalei dintre Chiajna si Chitila, va avea din octombrie patru benzi. Proiectul este inceput de sase ani, iar firma care.

I-a rugat pe organizatori sa pastreze un moment de reculegere pentru victimele atentatului din Barcelona. Acestia l-au refuzat. Ce a facut sportivul spaniol i-a lasat pe multi fara cuvinte (VIDEO)

Gest incredibil facut de inotatorul spaniol Fernando Alvarez! Sportivul a cerut Federatiei Internationale de Natatie FINA) sa tina un moment de reculegere pentru victimele atentatului din Barcelona,.

Horatiu Pepine, despre vizita presedintelui Macron in Romania: Denuntarea mascata a consensului liberal |COMENTARIU DW

Jurnalistul Horatiu Pepine trece in revista, pentru publicatia Deustche Welle, implicatiile vizitei presedintelui francez Emmanuel Macron in Romania. Astfel, unul din subiectele aflate pe agenda lui Macron este limitarea numarului de muncitori ieftini pe santierele din Franta.

Tudose: L-am asigurat pe Emmanuel Macron ca Romania este pregatita, mai ales in contextul preluarii presedintiei UE in 2019

Premierul Mihai Tudose l-a asigurat pe presedintele Frantei, Emmanuel Macron, ca Romania este pregatita, mai ales in contextul preluarii presedintiei Consiliului UE in 2019, sa contribuie.

Situatie alarmanta in Romania. 10% din scoli nu au aviz de securitate in caz de incendiu

Situatie alarmanta in scolile din Romania. Zece la suta din scoli nu au aviz de securitate in caz de incendiu si nu ar trebui sa primeasca elevii in 11 septembrie. Problema.

VIDEO LIVE Marea Eclipsa din SUA este primul fenomen de acest tip din ultimul secol. Da click pentru a o urmari in direct!

Locuitorii din America de Nord si America Centrala asteapta cu nerabdare prima eclipsa totala de Soare care este vizibila din tarile lor in ultimii 99 de ani.

MOARTE SUSPECTA pentru o romanca din Germania: A cazut de la etajul 7 al blocului (FOTO)

Moarte suspecta pentru o tanara din Gorj , stabilita in Bonn, Germania, care a murit dupa ce a cazut de la etajul 7 al balconului. Ea locuia impreuna cu iubitul ei, spunandu-i acestuia ca.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2534 seconds )