Libnet.ro
UNICEF

01:05

Madalin Voicu, despre decizia lui Traian Basescu de a convoca sedinta CSAT privind privatizarea CFR Marfa

Antena3 Antena3,
Madalin Voicu, despre decizia lui Traian Basescu de a convoca sedinta CSAT privind privatizarea CFR Marfa

Madalin Voicu a comentat, in cadrul emisiunii Subiectiv, decizia lui Traian Basescu de a convoca sedinta CSAT privind privatizarea CFR Marfa, la o zi dupa ce Victor Ponta a intrat in concediu. Conform. continuă pe Antena3

Madalin Voicu: Mie nu mi-e frica de Basescu, nu mi-a fost frica nici de Ceausescu

Madalin Voicu a fost invitat la emisiunea Sinteza Zilei, unde si-a exprimat parerea despre situatia Romaniei, la un an de la referendumul pentru demiterea presedintelui Basescu. Mie nu mi-e frica de Bases.

Liviu Dragnea, la DNA. Ce a declarat vicepremierul despre dosarul referendumului pentru demiterea lui Traian Basescu

Vicepremierul Liviu Dragnea s-a prezentat, luni dupa-amiaza, la sediul DNA, pentru a studia dosarul referendumului din 2012 pentru demiterea presedintelui Traian Basescu. Liviu Dragnea i s-a prezentat materialul de.

Radu Tudor, despre culisele puterii: Dorinta lui Traian Basescu este sa nu se dea aviz pentru privatizarea CFR Marfa

Presedintele Traian Basescu a decis convocarea de urgenta a CSAT, pe tema CFR Marfa, vineri, la ora 11. Jurnalistul Radu Tudor, realizator Punctul De intalnire, a comentat in cadrul emisiunii La Ordinea.

Proteste in Piata Universitatii, la un an de la referendumul pentru demiterea lui Traian Basescu

Cateva zeci de oameni protesteaza in Piata Universitatii, la un an de la referendumul pentru demiterea presedintelui Traian Basescu. Oamenii scandeaza lozinci anti-Basescu. Evenimentul a fost comentat de .

Traian Basescu: Poate cazul fraudarii celor 100 milioane de euro la Portul Constanta este talcul formarii tandemului Fenechiu-Ponta din ultimele saptamani

Presedintele Traian Basescu a dat de inteles, in cadrul unui interviu acordat publicatiei Romania Libera, ca o explicatie a formarii tandemului Ponta-Fenechiu ar putea fi legata de cazul neregulilor depistate la Portul Constanta. Nu m-am razgandit, dar am vazut solutiile lui, de exemplu cea de a face cadou kazahilor 400 milioane de euro, sau transferul a 2. 800 hectare de teren agricol de la Academie la CJ Braila, sau tacerea lui legata de fraudarea celor 100 de milioane euro la Portul Constanta. Stiu eu, poate acest din urma caz este talcul formarii tandemului Fenechiu-Ponta din ultimele saptamani, a spus Basescu intrebat cand s-a razgandit in privinta increderii sale in premierul Victor Ponta. Reamintim ca directorii Portului Constanta sunt acuzati ca au incheiat pe 1 februarie 2013 doua contracte paguboase pentru stat in vederea realizarii digului de larg.

CSAT, convocat de urgenta, vineri, de Traian Basescu, pe tema CFR Marfa.

Presedintele Traian Basescu a decis convocarea de urgenta a CSAT, vineri, informeaza Administratia Prezidentiala, care mentioneaza ca joi dupa-amiaza la Secretariatul CSAT a fost depusa o solicitarea a Guvernului pentru convocarea unei sedinte a Consiliului in legatura cu HG din 24 iulie privind CFR Marfa, transmite Mediafax. Sedinta CSAT este convocata pentru vienri, la ora 11. Administratia Prezidentiala informeaza ca joi, 1 august, la ora 17. 05, la Secretariatul Consiliului Suprem de a .

Adrian Nastase il reclama pe 'fostul presedinte' Traian Basescu la ambasadorul Austriei, pentru declaratiile critice legate de privatizarea Petrom

Fostul premier Adrian Nastase i-a trimis o scrisoare deschisa ambasadorului Austriei la Bucuresti pentru a-i reclama declaratiile critice facute de Traian Basescu cu privire la privatizarea Petrom.

Ce ii ureaza telespectatorii lui Traian Basescu, la un an de la referendumul pentru demiterea sa

La un un an de la referendumul pentru suspendarea presedintelui Traian Basescu, Mihai Gadea a invitat telespectatorii emisiunii Sinteza Zilei sa participe la un referendum organizat de Antena 3. Ideea referendumu.

Ce ii ureaza telespectatorii Antena 3 lui Traian Basescu, la un an de la referendumul privind demiterea sa

La un un an de la referendumul pentru suspendarea presedintelui Traian Basescu, Mihai Gadea a invitat telespectatorii emisiunii Sinteza Zilei sa participe la un referendum organizat de Antena 3. Ideea referendumu.

Dan Constantin: Traian Basescu este in stare sa produca violente pentru a-si pastra functia

Traian Basescu este in stare sa produca violente pentru a-si pastra functia, a afirmat redactorul-sef al Jurnalului National, in cadrul emisiunii Subiectiv de la Antena 3. A facut-o pana acum.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )