Libnet.ro
UNICEF

01:05

Madridul a cerut ajutorul Armatei Spaniei in lupta cu Covid-19

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Madridul a cerut ajutorul Armatei Spaniei in lupta cu Covid-19

Guvernul regional de la Madrid a cerut, luni, ajutorul Armatei in lupta cu coronavirusul in capitala spaniola unde autoritatile locale au ordonat o carantina partiala in unele cartiere mai sarace, provocand proteste, relateaza Reuters, conform Hotnews. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Madridul cere ajutorul armatei pentru a combate noul coronavirus

Presedinta comunitatii Madrid a cerut luni ajutorul armatei pentru a combate noua crestere a infectarilor cu coronavirusul SARS-CoV-2 in capitala Spaniei si in imprejurimile sale, transmite Reuters.

Armata Spaniei intervine in Madrid pentru a opri protestele impotriva masurilor restrictive luate in contextul pandemiei de COVID-19

Guvernul regional de la Madrid a cerut ajutorul Armatei in lupta cu coronavirusul. Carantina partiala ordonata de autoritatile locale in anumite cartiere mai sarace a provocat proteste, relateaza Reuters.

Autoritatile din Madrid cer interventia armatei in lupta cu coronavirusul

Sefa regiunii Madrid a cerut, luni, ajutorul armatei in impunerea masurilor anti-coronavirus, in contextul in care numarul infectarilor cunoaste o crestere puternica in Spania iar autoritatile din capitala au impus carantinarea unor cartiere sarace, starnind proteste, scrie presa internationala.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )