Libnet.ro
UNICEF

16:45

MAE confirma. 16 cetateni romani acuzati de trafic de persoane, in arestul politiei din Budapesta

Antena3 Antena3,
MAE confirma. 16 cetateni romani acuzati de trafic de persoane, in arestul politiei din Budapesta

16 cetateni romani se afla in arestul politiei din Budapesta cu propunere de arestare preventiva, fiind retinuti pentru trafic de persoane, dar niciunul dintre acestia nu a solicitat asistenta consulara,. continuă pe Antena3

Ministerul Afacerilor Externe: 12 cetateni romani suspectati de trafic de persoane au fost retinuti de autoritatile ungare

12 cetateni romani suspectati de trafic de persoane au fost retinuti si audiati de autoritatile ungare, fiind propusa arestarea preventiva a acestora, potrivit unui comunicat al Ministerului Afacerilor Externe, citat de Agerpres.

16 cetateni romani, retinuti in Ungaria pentru trafic de persoane

16 cetateni romani au fost retinuti de autoritatile maghiare, fiind acuzati de trafic de persoane, informeaza Ministerul de Externe. Primii patru romani au fost retinuti miercuri, 26 august, iar alti 12 au fost retinuti joi, 27 august.

MAE: 17 cetateni romani arestati si unul condamnat pentru trafic de persoane in Ungaria

18 cetateni romani au fost retinuti de autoritatile ungare, dintre care unul a fost chiar condamnat, in regim de urgenta, pentru trafic de persoane, potrivit informatiilor oferite de Ministerul Afacerilor Externe. Ultimul dintre romanii retinuti in Ungaria este soferul masinii gasite rasturnate pe autostrada M5, in care erau 18 refugiati sirieni raniti. MAE a precizat ca niciun cetatean roman nu a fost implicat in cazul camionului din Austria.

Criza imigrantilor. MAE: 17 cetateni romani arestati si unul condamnat pentru trafic de persoane in Ungaria

Optsprezece cetateni romani au fost retinuti de autoritatile ungare, dintre care unul a fost chiar condamnat pentru trafic de persoane, potrivit informatiilor oferite de Ministerul Afacerilor Externe. Ultimul dintre cei retinuti este soferul roman al masinii gasite rasturnate pe autostrada M5, cu 18 refugiati sirieni, dintre care 10 erau raniti. MAE a precizat ca niciun cetatean roman nu a fost implicat in cazul camionului din Austria.

MAE: Cei 16 romani suspectati de trafic de persoane, retinuti de politia din Budapesta

Cei 16 romani suspectati de trafic de persoane au fost retinuti de organele de politie din Budapesta, se arata intr-un comunicat al MAE. in cursul zilei de vineri, 4 romani au fost audiati in acest caz.

Un grup de romani a fost retinut in Ungaria pentru trafic de persoane

ACTUALIZARE 20:10 MAE: Numarul romanilor retinuti in Ungaria a crescut la 18 in prezent, 18 cetateni romani sunt retinuti in Ungaria pentru trafic de persoane, dupa ce la cele 16 persoane retinute in zilele de 26 si 27 august li s-au mai adaugat doua care se afla in arest la Szeged, respectiv in Fejer, a declarat purtatorul de cuvant al MAE, Raluca Lunculescu, transmit surse din presa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )