Libnet.ro
UNICEF

18:45

MAE: Doi romani sunt raniti grav, iar 11 sunt raniti usor in urma accidentului rutier din Ungaria

B1 B1,
MAE: Doi romani sunt raniti grav, iar 11 sunt raniti usor in urma accidentului rutier din Ungaria

Ministerul Afacerilor Externe a informat, luni, ca doi cetateni romani sunt grav raniti, iar 11 raniti usor, in urma accidentului de autocar petrecut in apropierea localitatii ungare Mako. Conform primelor. continuă pe B1

Un autocar cu romani s-a rasturnat in Ungaria, aproape de granita cu Romania

50: MAE: Doi romani sunt raniti grav, iar 11 sunt raniti usor in urma accidentului de autocar din Ungaria. Un autocar in care se aflau 32 de persoane s-a rasturnat luni dimineata, in.

MAE: Doi raniti grav si 11 raniti usor, in urma accidentului rutier din Ungaria

Doi romani au fost raniti grav si alti 11 usor, dupa ce un autocar la bordul caruia se aflau 32 de persoane a alunecat intr-un sant din apropierea localitatii ungare Mako, a precizat Ministerul de Externe,.

UPDATE Accident grav in Bulgaria: Un roman a murit, iar cinci sunt raniti grav dupa ce un autocar a cazut intr-o rapa. Sase raniti au fost adusi in tara

Un autocar cu 25 de pasageri romani care circula de la Kusadasi Turcia) spre Romania, s-a rasturnat, duminica dimineata, in pasul Republika, intre localitatile Gurkovo si Veliko Tarnovo, din Bulgaria, din primele informatii rezultand ca accidentul s-a soldat cu decesul unei persoane si ranirea grava a altor cinci, relateaza Mediafax. Sase raniti au fost adusi duminica dupa-amiaza, pe calea aerului, la Spitalul de Urgenta Floreasca din Bucuresti. Vezi imagini video de la locul accidentului.

Un roman a murit, iar cinci sunt raniti grav dupa ce un autocar a cazut intr-o rapa in Bulgaria

Un roman a murit intr-un accident de autocar in Bulgaria.

2 elicoptere SMURD vor decola spre Bulgaria pentru a prelua cei doi raniti grav in accidentul de la Veliko

Doua elicoptere SMURD vor decola spre Bulgaria pentru a prelua doua dintre persoanele ranite grav in accidentul de autorcar, informeaza Ministerul Afacerilor Interne, precizand ca evenimentul este gestionat de un.

MAE: Cinci romani raniti in accidentul din Ungaria au ramas internati. Doi sunt in stare grava

Cinci din cei 13 cetateni romani raniti in accidentul rutier produs in Ungaria au ramas spitalizati, fiind internati la spitalul din Szeged, iar doi dintre acestia sunt in stare grava, informeaza Ministerul.

MAE: Cinci romani raniti in accidentul din Ungaria au ramas internati, doi sunt in stare grava

Cinci din cei 13 cetateni romani raniti in accidentul rutier produs in Ungaria au ramas spitalizati, fiind internati la spitalul din Szeged, iar doi dintre acestia sunt in stare grava, informeaza Ministerul.

MAE: Unul din romanii raniti in accidentul din Ungaria ar putea fi adus in tara

Unul din romanii raniti in accidentul din Ungaria, cu leziune grave, ar putea fi adus n tara, in urmatoarele doua zile, sustin medici citati de MAE, relateaza Mediafax. Alti trei raniti vor ramane internati cateva zile, in timp ce soferul va ramane in Ungaria pana la finalizarea anchetei.

MAE: Trei romani au murit in Italia dupa ce autoturismul in care se aflau s-a lovit de un copac

Consulatul Romaniei la Catania s-a autosesizat in cazul accidentului rutier produs duminica in provincia Brindisi din sudul Italiei si a intreprins demersurile legale pe langa autoritatile locale in vederea obtinerii informatiilor referitoare la circumstantele producerii acestuia, precizeaza MAE, informeaza agentia Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )