Libnet.ro
UNICEF

16:30

MAE, nou avertisment pentru romanii din afara granitelor! Risc maxim de declansare a incendiilor! Detalii de ultima ora

B1 B1,
MAE, nou avertisment pentru romanii din afara granitelor! Risc maxim de declansare a incendiilor! Detalii de ultima ora

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Republica Portugheza ca Institutului pentru Mare si Atmosfera IPMA) a anuntat ca,. continuă pe B1

Romanii din afara granitelor risca sa ramana blocati pe aeroporturi zile in sir! DETALII DE ULTIMA ORA

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a emis o atentionare de calatorie pentru Spania, unde in perioada urmatoare sunt anuntate greve ale personalului de bord al Ryanair, astfel ca orarul zborurilor ar putea fi.

MAE, avertisment pentru romanii care calatoresc in Spania

Ministerul Afacerilor Externeinformeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau care doresc sa calatoreasca in Spania cu avionul ca, pe 8 si 9 septembrie, activitatea pe Aeroportul Loiu din.

Ministerul Finantelor: inrolarea in SPV este o facilitate optionala pentru romanii din diaspora

Propozitia identificarea contribuabililor la misiunile diplomaticeoficiile consulare ale Romaniei din referatul proiectului de ordin se refera la indeplinirea procedurii de confirmare a identitatii contribuabililor, care solicita inregistrarea in SPV, informeaza Ministerul Finantelor, potrivit Mediafax.

Suma uriasa pe care o va plati statul roman pentru ca romanii din Diaspora sa poata vota la prezidentiale

Statul roman va plati 31 de milioane de euro in plus fata de anii trecuti pentru ca romanii din Diaspora sa poata vota la prezidentiale. Suma a fost estimata de presedintele Autoritatii Electorale.

PENSII SI SALARII. Ministrul Muncii, avertisment pentru Klaus Iohannis: Aveti motive sa va temeti

Ministrul Muncii, Marius Budai, lanseaza un avertisment pentru Klaus Iohannis dupa declaratiile acestuia privind pensiile si salariile. Presedintele Ioh.

Leacul Zilei: Lidia Fecioru si sfat de frumusete pentru ridurile din jurul gurii

Lidia Fecioru a oferit in rubrica Leacul Zilei din cadrul emisiunii Adevaruri Ascunseun sfat pentru frumusete pentru pielea din jurul gurii. Se ia o lingurade banana, o lingura de amidon.

Leacul Zilei: Lidia Fecioru, sfat de frumusete pentru ridurile din jurul gurii

Lidia Fecioru a oferit in rubrica Leacul Zilei din cadrul emisiunii Adevaruri Ascunseun sfat pentru frumusete pentru pielea din jurul gurii. Se ia o lingurade banana, o lingura de amidon.

Viena a fost desemnata cel mai bun oras pentru locuit din lume, pentru al doilea an consecutiv

Viena a fost desemnata, pentru doilea an consecutiv, cel mai bun oras pentru locuit din lume, potrivit clasamentului anual realizat de The Economists Intelligence Unit. Capitala Austriei a obtinut 99,1 puncte pr.

Comisia Europeana, un nou avertisment: Pregatiti-va de un Brexit fara acord de la 1 noiembrie. E un scenariu plauzibil!

Cu 8 saptamani inainte de retragerea Regatului Unit din Uniunea Europeana, care va avea loc la 31 octombrie 2019, Comisia si-a reiterat astazi, incea de a sasea comunicare a sa privind pregatirea pentru.

Cardul european de sanatate, inlocuit in Romania cu o simpla foaie de hartie, pe care pacientii sunt obligati sa si-o traduca singuri: Documentul nu e intotdeauna recunoscut de spitalele de afara Explicatiile CNAS (FOTO)

EXCLUSIV ONLINE De mai bine de jumatate de an Casa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS) nu a mai eliberat carduri europene de sanatate romanilor care au nevoie de acesta pentru a-si deconta tratamentul.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )