Libnet.ro
UNICEF

05:30

MAE: Patru romani au murit intr-un accident rutier in Italia, alti trei au ajuns la spital

Hotnews Hotnews,
 MAE: Patru romani au murit intr-un accident rutier in Italia, alti trei au ajuns la spital

Opt romani au fost implicati intr-un grav accident produs in Italia, in urma caruia 4 au murit, iar 3 au fost raniti si au ajuns la spital, precizeaza MAE. Un alt roman este in afara oricarui pericol. continuă pe Hotnews

Patru romani, printre care un bebelus si o fetita de 10 ani, au murit intr-un cumplit accident in Italia

Patru romani, printre care un bebelus de zece luni si o fetita in varsta de zece ani, au murit intr-un cumplit accident produs pe autostrada A1, intre Arezzo si Monte San Savino, in Italia.

Zi neagra pe soselele din Teleorman. Un alt accident rutier s-a soldat cu trei morti

Un alt accident rutier s-a produs sambata, 6 iunie, pe DN 6, intre localitatile Vaceni si Vitanesti. Din pacate, 3 persoane au murit. intr-o singura zi, in Teleorman au murit 5 oameni in doua accidente rutiere.

VIDEO Accident rutier, langa Buzau, soldat cu trei victime. A fost provocat de un fost comandant al Politiei, in varsta de 72 de ani

Traficul rutier pe DN2 E85 a fost dirijat mai bine de o ora si jumatate in localitatea buzoiana Potarnichesti, in urma unui accident rutier. Este vorba despre o coliziune intre doua autovehicule in urma careia au rezultat trei victime. Evenimentul a fost provocat de un fost comandant al IPJ Buzau.

Trafic blocat partial pe DN 7 E 81, la Talmaciu - Sibiu, in urma unui accident rutier, in zona Fabricii Faurecia

Un accident rutier soldat cu o victima s-a produs vineri dupa-amiaza, pe DN 7 E 81, in zona Fabricii Faurecia, de la iesire din localitatea Talmaciu - Sibiu.

Accident rutier mortal pe o trecere de pietoni din Petrosani. O femeie a fost lovita de masina

Un accident rutier mortal s-a petrecut pe o trecere de pietoni. O femeie a fost lovita de masina, in timp ce traversa strada.

Grupare de traficanti de migranti, destructurata. Un tunisian si patru romani au fost retinuti - FOTO

Procurorii DIICOT au dispus miercuri retinerea pentru 24 ore a patru romani si un cetatean tunisian, pentru savarsirea infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat si trafic de migranti in forma continuata. Gruparea prelua migranti de origine africana sau araba care intrau ilegal in tara, iar ulterior organiza trecerea frauduloasa a frontierei Romaniei cu Ungaria.

Patru romani, intre care doi copii, morti intr-un accident in Italia. Alti trei cetateni romani au fost raniti

Patru cetateni romani, intre care doi copii cu varsta de 10 luni, respectiv 10 ani, au murit intr-un accident produs pe autostrada A 1, in zona provinciei Arezzo din Italia. Alti trei romani implicati in acelasi accident au fost raniti.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )