Libnet.ro
UNICEF

12:45

Patru romani, intre care doi copii, morti intr-un accident in Italia. Alti trei cetateni romani au fost raniti

Adevărul Adevărul,
Patru romani, intre care doi copii, morti intr-un accident in Italia. Alti trei cetateni romani au fost raniti

Patru cetateni romani, intre care doi copii cu varsta de 10 luni, respectiv 10 ani, au murit intr-un accident produs pe autostrada A 1, in zona provinciei Arezzo din Italia. Alti trei romani implicati in acelasi accident au fost raniti. continuă pe Adevărul

Patru romani, printre care un bebelus si o fetita de 10 ani, au murit intr-un cumplit accident in Italia

Patru romani, printre care un bebelus de zece luni si o fetita in varsta de zece ani, au murit intr-un cumplit accident produs pe autostrada A1, intre Arezzo si Monte San Savino, in Italia.

Italia: Accident grav pe autostrada. 4 romani, dintre care 2 copii si-au pierdut viata, in timp ce alte 7 victime sunt in stare grava

4 romani au murit vineri intr-un accident care a avut loc pe autostrada A1 dintre Arezzo si Monte San Savino, Italia. Cele 4 victime suntdoi bunici si nepotii lor, un bebelus de 10 luni si o.

Un nou gest de cruzime fata de animale: Doi copii din Hunedoara au aruncat un caine de pe bloc

Doi copii din orasul Vulcan, judetul Hunedoara, au dus, sambata, un caine pe bloc si l-au aruncat in gol, animalul murind. Politia a deschis o ancheta si a stabilit identitatea celor doi copii, relateaza Mediafax.

Dosar penal dupa ce un caine a fost omorat de doi copii Marcel Vela a anuntat ca Ministerul de Interne a adoptat un catel

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat ca a fost deschis dosar penal pentru uciderea animalelor cu intentie, fara drept, dupa ce doi copii din judetul Mures au omorat, prin loviri repetate, un catelus. Vela a mai anuntat ca a adoptat un catel care va creste la Ministerul Afacerilor Interne si a facut apel ca mama si ceilalti frati ai cainelui sa fie adoptati la randul lor.

Tanara de 18 ani, mama a doi copii, omorata intr-o cabana parasita din Viseu de Sus

O tanara in varsta de 18 ani, mama a doi copii, a fost omorata intr-o cabana parasita din Viseu de Sus, judetul Maramures.

Doi copii au ucis un pui de catel cu o cazma: Ei sunt viitorii infractori

Doi copii dincomuncaPapiu Ilarian, judetul Mures, au fost filmati in timp ce ucidun pui de catel, lovindu-l in repetate randuri cu o cazma.

Grupare de traficanti de migranti, destructurata. Un tunisian si patru romani au fost retinuti - FOTO

Procurorii DIICOT au dispus miercuri retinerea pentru 24 ore a patru romani si un cetatean tunisian, pentru savarsirea infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat si trafic de migranti in forma continuata. Gruparea prelua migranti de origine africana sau araba care intrau ilegal in tara, iar ulterior organiza trecerea frauduloasa a frontierei Romaniei cu Ungaria.

Romanii morti in tragedia din Italia plecasera la cules de mere in Napoli

Cele patru persoane, dintre care doi bunici, sot si sotie, si nepotii lor minori, care si-au pierdut viata in accidentul de pe o autostrada din provincia italiana Arezzo sunt din judetul Bistrita-Nasaud si plecasera la cules de mere in Italia.

MAE: Patru romani au murit intr-un accident rutier in Italia, alti trei au ajuns la spital

Opt romani au fost implicati intr-un grav accident produs in Italia, in urma caruia 4 au murit, iar 3 au fost raniti si au ajuns la spital, precizeaza MAE. Un alt roman este in afara oricarui pericol.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )