Libnet.ro
UNICEF

01:05

MAE si Politia Romana verifica daca printre victimele atentatului din Berlin sunt si cetateni romani

România Liberă România Liberă,
MAE si Politia Romana verifica daca printre victimele atentatului din Berlin sunt si cetateni romani

Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca ambasada romana in Germania a inceput demersurile pe langa autoritatile din statul german pentru a verifica daca printre victimele incidentului de la targul de Craciun din Berlin. continuă pe România Liberă

MAE a inceput demersurile pentru a verifica daca printre victimele atentatului din Berlin sunt si cetateni romani

Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca ambasada romana in Germania a inceput demersurile pe langa autoritatile din statul german pentru a verifica daca printre victimele incidentului de la targul de Craciun din Berlin.

Ministerul de Externe verifica daca sunt romani raniti in atentatul terorist din Germania

Ministerul Afacerilor Externe si ambasada din Berlin verifica la aceasta ora daca exista romani printre victimele atentatului terorist din Germania, unde un camion a intrat in plin in vizitatorii unui targ de Craciun din capitala tarii, potrivit unui comunicat de presa.

Actiuni de prevenire a braconajului. in trei luni, Politia Romana a confiscat 126 de arme de vanatoare

Politia Romana a constatat in ultimele trei luni, in actiuni de prevenire a braconajului cinegetic, 360 de infractiuni, a aplicat 172 de sanctiuni contraventionale si a ridicat 126 de arme letale de vanatoare .

EXCLUSIV. Dovada ca Politia Romana face jocul inculpatului Victor Ponta. Cum sunt hartuiti martorii din dosarul Turceni-Rovinari. Politistii ii terorizeaza fizic si psihic, in loc sa-i protejeze

Directia Nationala Anticoruptie si Politia Capitalei au creat un haos greu de descris in viata a doi martori-cheie din dosarul de coruptie Turceni-Rovinari, in care au fost trimisi in judecata senatorul Dan Sova si fostul premier Victor Viorel Ponta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )