Libnet.ro
UNICEF

01:05

MAE, privind cazurile de coronavirus din Italia: Niciun roman nu se afla printre cei infectati

Antena3 Antena3,
MAE, privind cazurile de coronavirus din Italia: Niciun roman nu se afla printre cei infectati

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat ca autoritatile italiene au luat masuri pentru prevenirea raspandiriicoronavirusului, dupa ce au fost confirmate noi cazuri de infectie. Cele mai multe cazuri din Italia sunt in Lombardia si Venetro. continuă pe Antena3

Coronavirus Arafat, despre situatia din Italia: Nu e motiv pentru a se panica si urca in avion. Daca vine cineva dintr-o zona afectata, va intra in carantina

Raed Arafat a declarat, despre situatia din Italia unde sunt mai multe cazuri de coronavirus, ca romanii nu trebuie sa intre in panica, sa se urce in avion, insa trebuie sa stie ca, daca vor veni in tara, vor intra automat in carantina timp de 14 zile, noteaza Mediafax.

CORONAVIRUS. Raed Arafat, despre romanii din Italia: Nu e motiv pentru a se panica si a urca in avion

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a transmis, sambata, ca romanii din Italia nu trebuie sa intre in panica din cauza coronavirusului si sa se urce in avion pentru a se i.

Raed Arafat, recomandari pentru romanii din Italia care vor sa revina in tara: Trebuie sa anunte Ambasada Romaniei. Si la aeroport sa spuna de unde vin

In contextul cazurilor de coronavirus care continua sa creasca in mai multe regiuni din Italia, Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta,le-a facut cateva recomandari romanilor stabiliti in Italia si celor care vor sa revina in tara noastra.

AGENTIILE DE PRESA: Asteptata redresare a economiilor din Italia, Franta si Germania este acum nesigura

Asteptata redresare a economiilor din Italia, Franta si Germania, dupa incetinirea de la finele anului trecut, este acum nesigura in urma epidemiei de Covid-19, a afirmat comisarul european pentru economie, Paolo Gentiloni, transmite Reuters.

MAE: Pana acum nu a fost identificat niciun roman printre victimele atacurilor din Hanau

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat, joi, referitor la informatia potrivit careia un roman s-ar afla printre victimele atacului armat din Hanau, Germania, ca pana la acest moment au fost identificate sase victime din cele noua, nefiind niciun cetatean roman.

LIVETEXT Numarul de cazuri de coronavirus din China scade, dar situatia se agraveaza in alte patru tari. in Iran au murit cinci oameni, in Italia si Coreea de Sud cate doi

China a raportat sambata o scadere a numarului de noi decese si cazuri de coronavirus consemnate pana la finalul zilei de vineri, transmite Reuters. in China continentala au fost inregistrate 397 de noi infectari, fata de 889 in ziua anterioara. Dar, numarul de cazuri continua sa creasca in alte parti, epidemia inrautatindu-se in Coreea de Sud, Italia, Iran si Libia. 20 Avand in vedere comunitatea numeroasa de romani din regiunile italiene afectate de coronavirus, la nivelul Ambasadei Romaniei la Roma a fost constituit un task force care se afla in legatura constanta cu Protectia Civila Italiana si alte autoritati cu atributii in gestionarea situatiei, informeaza MAE18:02 Washingtonul acuza Rusia ca promoveaza o campanie online de dezinformare in privinta coronavirusului din China: Virus creat de SUA pentru un razboi economic, arma biologica a CIA 17:11 Iranul va inchide scolile, universitatile si centrele educative in doua orase, printre care Qom, unde s-au inregistrat primele doua cazuri de coronavirus in tara15. 13 Organizatia Mondiala a Sanatatii spune ca ia masuri de precautie pentru cazul in care coronavirusul se va raspandi in Africa11. 17 Romanca din Codogno, orasul italian cu cel mai mare numar de cazuri de coronavirus: Suntem linistiti, daca e sa stam in carantina, stam.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )