Libnet.ro
UNICEF

13:15

MAE recomanda cetatenilor romani din diaspora sa voteze prin corespondenta

România Liberă România Liberă,
MAE recomanda cetatenilor romani din diaspora sa voteze prin corespondenta

Avand in vedere contextul epidemic actual, Ministerul Afacerilor Externe MAE) le-a recomandat cetat. continuă pe România Liberă

AEP: Peste 4.000 de romani din strainatate s-au inscris pentru votul prin corespondenta la alegerile parlamentare

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) a anuntat ca pana joi, ora 14. 00, un numar de 4. 248 de alegatori romani din strainatate au optat pentru votul prin corespondenta la alegerile parlamentare din 6 decembrie, in timp ce pentru votul in sectiile de votare s-au inscris 1. 433 de romani din diaspora, conform news. ro.

MAE, despre votul romanilor din Diapora la alegerile parlamentare, in contextul pandemiei de COVID-19: Recomandarea este sa opteze pentru votul prin corespondenta

Ministerul de Externe a raspuns public unei solicitari legate de modalitatea in care romanii din Diaspora vor putea vota la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020, in contextul actual. Cum vor.

Afacerea unei familii de romani din Gherla, reintorsi din Germania. Cum fac bani in plina pandemie, cu putin efort

O familie de romani s-a reintors din Germania, dupa 13 ani de munca, si a pus bazele unei afaceri care, cu putin efort, le aduce bani frumosi pe vreme de pandemie. Ne gandim la o franciza, pentru ca proiectul poate exista in orice parte a tarii. in Cluj o sa dam in doua saptamani prima .

Rares Bogdan: O solutie pentru romanii din Diaspora, trei zile de vot la alegerile parlamentare

Rares Bogdan, euro-deputat si prim-vicepresedinte PNL, vrea ca romanii din afara granitelor tarii sa.

intoarcerea unor romani din strainatate nu va rezolva criza fortei de munca

Interviu cu Marian Petre Milut, CEO PREFAB) Reporter: Cum este afectata piata materialelor de constructii de criza COVID-19? Marian Petre Milut: Ca si celelalte ramuri de activitate din constructii, dar si din industrie in general, piata materialelor de constructii a fost afectata, in 2020, in special in lunile martie - aprilie, cand multe dintre activitati s-au diminuat sau chiar au incetat. in aceasta perioada s-a inregistrat o cadere de aproximativ 25-30% pentru companii, putand fi partial recuperata in urmatoarele 4 luni.

SCANDALOS! Autocar care aducea romani din Marea Britanie, CONFISCAT in Germania: Pasagerii si soferii au ramas pe jos cu tot cu bagaje

Un autocar plecat din Marea Britanie cu destinatia Romania, si-a incheiat subit calatoria, in Germania, dupa ce vamesii din Saarbrucken au decis sa confiste autovehiculul. Autocarul fusese oprit in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )