Libnet.ro
UNICEF

07:15

intoarcerea unor romani din strainatate nu va rezolva criza fortei de munca

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
intoarcerea unor romani din strainatate nu va rezolva criza fortei de munca

Interviu cu Marian Petre Milut, CEO PREFAB) Reporter: Cum este afectata piata materialelor de constructii de criza COVID-19? Marian Petre Milut: Ca si celelalte ramuri de activitate din constructii, dar si din industrie in general, piata materialelor de constructii a fost afectata, in 2020, in special in lunile martie - aprilie, cand multe dintre activitati s-au diminuat sau chiar au incetat. in aceasta perioada s-a inregistrat o cadere de aproximativ 25-30% pentru companii, putand fi partial recuperata in urmatoarele 4 luni. continuă pe Ziarul Bursa

AEP: Peste 4.000 de romani din strainatate s-au inscris pentru votul prin corespondenta la alegerile parlamentare

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) a anuntat ca pana joi, ora 14. 00, un numar de 4. 248 de alegatori romani din strainatate au optat pentru votul prin corespondenta la alegerile parlamentare din 6 decembrie, in timp ce pentru votul in sectiile de votare s-au inscris 1. 433 de romani din diaspora, conform news. ro.

Afacerea unei familii de romani din Gherla, reintorsi din Germania. Cum fac bani in plina pandemie, cu putin efort

O familie de romani s-a reintors din Germania, dupa 13 ani de munca, si a pus bazele unei afaceri care, cu putin efort, le aduce bani frumosi pe vreme de pandemie. Ne gandim la o franciza, pentru ca proiectul poate exista in orice parte a tarii. in Cluj o sa dam in doua saptamani prima .

Producatorul de componente auto Schaeffler anunta concedieri masive si inchiderea unor fabrici din Europa

Producatorul de componente auto Schaeffler AG va renunta la inca 4. 400 de angajati in Europa pana in 2022 si va inchide sau va vinde unele fabrici, ca raspuns la criza din sectorul auto, cauzata de pandemia de coronavirus Covid-19), transmit DPA si.

Cele mai frumoase gimnaste din Romania si din strainatate. Merita aur la fiecare aparitie FOTO

Tara noatra a fost intotdeauna favorita la capitolul nominalizari la gimnastica, intrand in istorie cand celebra Nadia Comaneci a primit 10 pe linie la paralele, fapt ce avea sa fie o premiera pentru Romania. Astfel, gimnastele noastre au captivat mereu lumea sportului, unele prin performanta, in timp ce altele au sedus obiectivul camerelor foto cu .

Site-uri de masini second hand din Romania si din strainatate. De unde iti poti cumpara autoturisme rulate

La prima vedere, autoturismele second-hand pot fi o afacere profitabila. Achizitionarea unui vehicul nou sau uzat este o decizie importanta. Din punct de vedere financiar, cat si in ceea ce priveste timpul petrecut in masinile noastre, conteaza. Site-uri de masini second hand din Romania Fie ca sunteti in cautarea unei masini compacte ieftine, a unui .

SCANDALOS! Autocar care aducea romani din Marea Britanie, CONFISCAT in Germania: Pasagerii si soferii au ramas pe jos cu tot cu bagaje

Un autocar plecat din Marea Britanie cu destinatia Romania, si-a incheiat subit calatoria, in Germania, dupa ce vamesii din Saarbrucken au decis sa confiste autovehiculul. Autocarul fusese oprit in.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )