Libnet.ro
UNICEF

13:15

MAE recomanda turistilor romani din strainatate sa se intoarca in tara

Adevărul Adevărul,
MAE recomanda turistilor romani din strainatate sa se intoarca in tara

Ministerul Afacerilor Externe le recomanda cetatenilor romani care se afla ca turisti in strainatate sa inceapa demersurile necesare pentru scurtarea sederii si revenirea in tara, avand in vedere ca masurile adoptate la nivelul statelor, privind traficul aerian, pot suferi modificari de la o zi la alta. continuă pe Adevărul

MAE recomanda cetatenilor romani aflati in strainatate sa revina in tara in cel mai scurt timp

Ministerul Afacerilor Externe MAE) recomanda tuturor cetatenilor romani aflati ca turisti in strain.

Apelul autoritatilor: Turistii romani din strainatate sa revina in tara!

Ministerul Afacerilor Externe recomanda tuturor cetatenilor romani care se afla ca turisti in strainatate sa depuna demersuri pentru scurtarea sederii si revenirea in tara in cel mai scurt timp, in contextul evolutiei la nivel global a infectiei cu COVID-19 si a demersurilor altor state.

MAE recomanda turistilor romani aflati in Spania, Franta si Germania sa revina de urgenta in tara

Ministerul de Externe recomanda cetatenilor romani care se afla in scop turistic sau tranziteaza Spania, Franta si Germania ca, in contextul evolutiilor epidemiei cu Covid-19 la nivel european, sa ia in considerare scurtarea sederii si revenirea de urgenta in Romania.

MAE recomanda celor care vor sa calatoreasca in SUA sa verifice conditiile de calatorie si sa urmareasca anunturile oficiale ale autoritatilor

Ministerul Afacerilor Externe recomanda celor care vor sa calatoreasca in SUA sa verifice conditiile de calatorie si sa urmareasca anunturile oficiale ale autoritatilor, dupa ce SUA a restrictionat intrarea persoanelor din spatiul Schengen.

CORONAVIRUS |MAE: Recomandari pentru cetatenii romani din Italia cu contracte de munca

In contextul bilantului din Italia, unde coronavirusul a infectat peste 2600 de persoane si peste 1000 de morti, autoritatile italiene au demarat o serie de masuri in vederea gestionarii si prevenirii.

VIDEO Tensiuni intr-o parcare de pe A1, in zona Sebes. Sute de romani veniti din strainatate, tinuti fara mancare si apa

Situatie tensionata in cursul noptii de miercuri spre joi, intr-o parcare de pe Autostrada A1, in zona municipiului Sebes din Alba.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2571 seconds )