Libnet.ro
UNICEF

01:05

MAE recomanda cetatenilor romani aflati in strainatate sa revina in tara in cel mai scurt timp

România Liberă România Liberă,
MAE recomanda cetatenilor romani aflati in strainatate sa revina in tara in cel mai scurt timp

Ministerul Afacerilor Externe MAE) recomanda tuturor cetatenilor romani aflati ca turisti in strain. continuă pe România Liberă

MAE recomanda turistilor romani din strainatate sa se intoarca in tara

Ministerul Afacerilor Externe le recomanda cetatenilor romani care se afla ca turisti in strainatate sa inceapa demersurile necesare pentru scurtarea sederii si revenirea in tara, avand in vedere ca masurile adoptate la nivelul statelor, privind traficul aerian, pot suferi modificari de la o zi la alta.

MAE recomanda turistilor romani aflati in Spania, Franta si Germania sa revina de urgenta in tara

Ministerul de Externe recomanda cetatenilor romani care se afla in scop turistic sau tranziteaza Spania, Franta si Germania ca, in contextul evolutiilor epidemiei cu Covid-19 la nivel european, sa ia in considerare scurtarea sederii si revenirea de urgenta in Romania.

Apelul autoritatilor: Turistii romani din strainatate sa revina in tara!

Ministerul Afacerilor Externe recomanda tuturor cetatenilor romani care se afla ca turisti in strainatate sa depuna demersuri pentru scurtarea sederii si revenirea in tara in cel mai scurt timp, in contextul evolutiei la nivel global a infectiei cu COVID-19 si a demersurilor altor state.

CORONAVIRUS |MAE, recomandari pentru cetatenii romani care sunt turisti in strainatate: Sa depuna demersuri pentru scurtarea sederii

Ministerul Afacerilor Externe MAE, n. r. ) le recomanda cetatenilor romani care se afla ca turisti in strainatate sa depuna demersuri pentru scurtarea sederii si sa revenina in tara in cel mai scurt.

Recomandari MAE pentru turistii romani care tranziteaza sau se afla in Spania, Franta, Germania

Ministerul Afacerilor Externe recomanda cetatenilor romani care se afla in scop turistic sau tranziteaza Regatul Spaniei, Republica Franceza si Republica Federala Germania, ca, in contextul evolutiilor epidemiei cu COVID-19 la nivel european, sa ia in considerare scurtarea sederii si revenirea de urgenta in Romania.

MAE recomanda celor care vor sa calatoreasca in SUA sa verifice conditiile de calatorie si sa urmareasca anunturile oficiale ale autoritatilor

Ministerul Afacerilor Externe recomanda celor care vor sa calatoreasca in SUA sa verifice conditiile de calatorie si sa urmareasca anunturile oficiale ale autoritatilor, dupa ce SUA a restrictionat intrarea persoanelor din spatiul Schengen.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )