Libnet.ro
UNICEF

16:15

MAE a ridicat alerta de calatorie in Libia la nivel maxim: Parasiti imediat tara

Adevărul Adevărul,
MAE a ridicat alerta de calatorie in Libia la nivel maxim: Parasiti imediat tara

Ministerul Afacerilor Externe MAE) recomanda ca toti romanii care se afla in Libia sa paraseasca imediat aceasta tara din cauza riscului major de atentate, iar cei care au nevoie sa ajunga in regiune sa isi anuleze deplasarile. Autoritatile romane au ridicat vineri alerta de calatorie in Libia la nivel maxim. continuă pe Adevărul

Pericol major - Parasiti imediat zona sau tara! Alerta de calatorie in Libia, ridicata la nivel maxim

MAE a ridicat alerta de calatorie in Libia la nivel maxim. Romanii aflati in Libia sunt sfatuiti sa paraseasca imediat tara. Avand in vedere evolutia ingrijoratoare a situatiei de securitate din.

Alerta la nivel maxim pentru Libia. MAE: Parasiti imediat tara!

Ministerul Afacerilor Externe MAE) le recomanda cetatenilor romani sa paraseasca Libia imediat, ridicand alerta de calatorie la nivel maxim, conform unui comunicat remis redactiei.

Alerta de calatorie in Libia, ridicata la nivel maxim. MAE: Parasiti imediat tara!

Ministerul Afacerilor Externe le cere romanilor aflati in Libia sa paraseasca imediat tara, alerta de calatorie fiind ridicata la nivel maxim. MAE a luat aceasta decizie in urma evolutiei ingrijoratoare.

MAE cere tuturor romanilor care se afla in Libia sa paraseasca imediat tara

Ministerul Afacerilor Externe a ridicat alerta de calatorie pentru Libia la nivel maxim Pericol major - Parasiti imediat zona sau tara!) si cere tuturor romanilor sa paraseasca imediat acest stat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )