Libnet.ro
UNICEF

17:00

MAE: Patru cetateni romani si doi membri de familie au fost evacuati marti din Yemen

B1 B1,
MAE: Patru cetateni romani si doi membri de familie au fost evacuati marti din Yemen

Patru cetateni romani si doi membri de familie au fost evacuati marti din Yemen, se arata intr-un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe remis Mediafax. Cetatenii romani au fost evacuati din Yemen. continuă pe B1

Inca patru romani si doi membri de familie au fost evacuati din Yemen

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza ca, in cursul zilei de 14 aprilie 2015, alti 4 cetateni romani si 2 membri de familie au fost evacuati din Yemen. Cetatenii romani au fost evacuati din Yemen, catre Khartoum Sudan), cu un avion al Organizatiei Internationale pentru Migratie, arata un comunciat de presa al MAE.

MAE: inca patru romani si doi membri de familie au fost evacuati din Yemen

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza ca, in cursul zilei de 14 aprilie 2015, alti patru cetateni romani si doi membri de familie au fost evacuati din Yemen.

MAE a anuntat evacuarea altor patru romani si doi membri de familie din Yemen

Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca, in cursul zilei de marti, alti patru cetateni romani si doi membri de familie au fost evacuati din Yemen, pana in prezent numarul persoanelor evacuate si.

MAE: inca trei cetateni romani si un membru de familie au fost evacuati din Yemen

In cursul zilei de miercuri, alti trei cetateni romani si un membru de familie au fost evacuati din Yemen, a anuntat ministerul Afacerilor Externe. Astfel, pana in acest moment, 42 de romani si sapte membri.

MAE: Alti 10 cetateni romani si un membru de familie, evacuati duminica din Yemen

Alti 10 cetateni romani si un membru de familie au fost evacuati, duminica, din Yemen, a informat, printr-un comunicat transmis Agerpres, Ministerul Afacerilor Externe. Potrivit sursei citate, este vorba.

MAE a evacuat duminica mai multi cetateni romani din Yemen

Alti 10 cetateni romani si un membru de familie au fost evacuati, duminica, din Yemen, a informat, printr-un comunicat Ministerul Afacerilor Externe, potrivit Agerpres.

Alti trei cetateni romani si un membru de familie, EVACUATI din Yemen

Alti trei cetateni romani si un membru de familie, cetatean al Republicii Yemen, au fost evacuati in siguranta, pe cale terestra, din localitatea Wadi Dawan catre Arabia Saudita, potrivit unui comunicat.

MAE: Alti patru romani au fost evacuati din Yemen

Ministerul Afacerilor Externe a transmis ca, in cursul zilei de marti, alti patru cetateni romani si doi membri de familie au fost evacuati din Yemen, informeaza Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )