Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO: Un campion mondial la sah a fost eliminat din concurs pentru ca trisa cu o aplicatie de iPOD

România Liberă România Liberă,
VIDEO: Un campion mondial la sah a fost eliminat din concurs pentru ca trisa cu o aplicatie de iPOD

Campionul georgian la sah Gaioz Nigalidze a fost eliminat din turneul Mondial de la Dubai dupa ce comisia de supraveghere l-a prins cand trisa cu ajutorul tehnologiei, informeaza engadget. continuă pe România Liberă

MAE: inca trei cetateni romani si un membru de familie au fost evacuati din Yemen

In cursul zilei de miercuri, alti trei cetateni romani si un membru de familie au fost evacuati din Yemen, a anuntat ministerul Afacerilor Externe. Astfel, pana in acest moment, 42 de romani si sapte membri.

MAE: Alti patru romani au fost evacuati din Yemen

Ministerul Afacerilor Externe a transmis ca, in cursul zilei de marti, alti patru cetateni romani si doi membri de familie au fost evacuati din Yemen, informeaza Mediafax.

MAE: inca patru romani si doi membri de familie au fost evacuati din Yemen

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza ca, in cursul zilei de 14 aprilie 2015, alti patru cetateni romani si doi membri de familie au fost evacuati din Yemen.

Inca patru romani si doi membri de familie au fost evacuati din Yemen

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza ca, in cursul zilei de 14 aprilie 2015, alti 4 cetateni romani si 2 membri de familie au fost evacuati din Yemen. Cetatenii romani au fost evacuati din Yemen, catre Khartoum Sudan), cu un avion al Organizatiei Internationale pentru Migratie, arata un comunciat de presa al MAE.

Fost viceprimar din Craiova, retinut pentru trafic de influenta

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) Craiova au retinut-o, astazi, pentru 24 de ore, pe Cristina Mariana Calangiu fost viceprimar al Craiovei si fost director al Spitalului nr. 1 din oras), pentru trafic de influenta in forma continuata 9 acte materiale), dupa ce aceasta ar fi pretins si primit mii de lei si de euro pentru angajarea unor persoane in diverse spitale craiovene.

Sapte romance au fost eliberate din mainile proxenetilor in Spania: Acestea traiau in conditii de mizerie

Sfarsit de cosmar pentru sapte romance care erau fortate sa se prostitueze in Spania. Politistii iberici au descins la un club de noapte din orasul Albacete si au eliberat femeile si un bebelus in.

Aproape 800.000 de copii au fost stramutati din cauza insurectiei Boko Haram in Nigeria

Aproape 800. 000 de copii au fost fortati sa-si paraseasca locuintele din cauza insurectiei miscarii Boko Haram in nordul Nigeriei, a anuntat luni UNICEF, relateaza Mediafax. Majoritatea copiilor nigerieni.

Peste 300 de persoane au fost evacuate din Yemen cu o nava militara a Rusiei

Peste 300 de persoane au fost evacuate, duminica, din Yemen cu o nava militara a Rusiei, a anuntat Ministrul rus al Apararii, citat de AFP si preluat de Agerpres. Potrivit ministrului, 308 de persoane de.

Peste 300 de persoane au fost evacuate din Yemen cu o nava militara a Rusiei

Peste 300 de persoane de diferite cetatenii au fost evacuate duminica din Yemen cu o nava militara a Rusiei, care se indreapta spre Djibouti, a anuntat Ministerul rus al Apararii, citat de Agerpres. in total,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )