Libnet.ro
UNICEF

08:46

MAEur saluta primirea premiului Nobel pentru Pace de catre UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MAEur saluta primirea premiului Nobel pentru Pace de catre UE

Ministerul Afacerilor Europene saluta acordarea premiului Nobel pentru Pace Uniunii Europene, decizie luata in unanimitate la 12 octombrie 2012 de membrii Comitetului Nobel de la Oslo, anunta ministerul printr-un comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Uniunea Europeana, printre favoritii la castigarea premiului Nobel pentru Pace.

Uniunea Europeana, in pofida crizei pe care o traverseaza, si militantii pentru drepturile omului in Europa de Est se numara printre favoritii premiului Nobel pentru Pace, care va fi decernat vineri la Oslo, relateaza AFP, citata de Mediafax. In acest an, un total de 231 de persoane si organizatii au intrat in cursa pentru prestigiosul premiu, intr-o editie care parea extrem de deschisa, pana in momentul in care televiziunea publica norvegiana NRK, in general bine informata, a facut din UE .

NOBEL pentru PACE. Barroso considera premiul o mare onoare pentru toti europenii. ...

Presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, a fost primul care a reactionat, vineri, la anuntul privind acordarea premiului Nobel pentru Pace pe 2012 Uniunii Europene, declarandu-se emotionat si onorat, relateaza AFP, citata de Mediafax. Sunt profund emotionat si onorat ca UE a castigat premiul Nobel pentru Pace, a afirmat Schulz pe contul sau de Twitter, la scurt timp dupa anuntul Comitetului Nobel, la Oslo. De la infiintarea sa, UE lucreaza pentru reconciliere si aceasta .

UE, printre favoritii la castigarea premiului Nobel pentru Pace

Uniunea Europeana, in pofida crizei pe care o traverseaza, si militantii pentru drepturile omului in Europa de Est se numara printre favoritii premiului Nobel pentru Pace, care va fi decernat vineri la Oslo, relateaza AFP.

Mario Monti spera ca premiul Nobel pentru Pace va oferi forta si convingere ...

Seful Guvernului italian, Mario Monti, si-a exprimat vineri dorinta ca acordarea premiului Nobel pentru Pace Uniunii Europene sa poata oferi forta si convingere guvernelor si cetatenilor europeni, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Sper ca aceasta recunoastere importanta va oferi o noua forta si convingere guvernelor si cetatenilor statelor membre pentru a continua cu hotarare spre obiectivul unei Uniuni Europene unite, solidare si deschise fata de restul lumii, depasind dificultatile .

Premiul Nobel pentru Pace din acest an a fost obtinut de Uniunea Europeana

Premiul Nobel pentru Pace pentru anul 2012 a fost obtinut de catre Uniunea Europeana. Anuntul a fost facut vineri si a fost transmis live pe site-ul nobelprize. org. UE si stramosii sai au contribuit de.

Serge Haroche si David J. Wineland, laureatii premiului Nobel pentru fizica pe 2012.

Cercetatorii francez Serge Haroche si american David J. Wineland au fost recompensati, marti, cu premiul Nobel pentru fizica pe 2012, informeaza site-ul oficial al premiului, potrivit Mediafax. Stire in curs de actualizare. Citeste si: Sir John B. Gurdon si Shinya Yamanaka, LAUREATII premiului NOBEL pentru MEDICINA pe 2012.

Castigatorul Premiului Nobel pentru Chimie este anuntat miercuri la Stockholm

Academia Regala de Stiinte de la Stockholm va anunta miercuri castigatorii Premiului Nobel pentru chimie pe anul 2012, anunta Agerpres. Ca si celelalte premii pentru stiinta, Premiul Nobel pentru Chimie recompenseaza in mod normal cercetarea efectuata cu mai mult de un deceniu in urma, astfel ca membrii Comitetului Nobel vor avea de ales dintre numeroase descoperiri facute de cercetatori.

Mo Yan, laureatul premiului Nobel pentru literatura pentru anul 2012

Chinezul Mo Yan este castigatorul premiului Nobel pentru literatura pe anul 2012, informeaza site-ul oficial. Scriitorul se afla printre favoriti, cot la cot cu japonezul Hakuri Murakami. Autorul chinez s-a nascut.

Premiul Nobel pentru pace 2012 a fost acordat Uniunii Europene

Premiul Nobel pentru pace 2012 a fost acordat Uniunii Europene pentru sase decenii de actiuni de reconciliere si unificare. Premiul Nobel pentru pace este singurul premiu acordat de Norvegia, conform cerintei lui.

UE a PRIMIT premiul Nobel pentru Pace pe 2012.

UPDATE:Premiul Nobel pentru Pace pe anul 2012 a fost atribuit, vineri, Uniunii Europene, a anuntat Comitetul Nobel norvegian, confirmand oficial o informatie dezvaluita cu putin timp inainte de televiziunea publica NRK, informeaza AFP, citata de Mediafax. UE si stramosii sai au contribuit de peste sase decenii la promovarea pacii, reconcilierii, democratiei si drepturilor omului in Europa, a declarat la Oslo presedintele Comitetului Nobel norvegian, Thorbjoern Jagland. _ _ _ _ _ Uniunea .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )