Libnet.ro
UNICEF

07:31

Ai un magazin online? Wall-Street.ro si GPec iti ofera sansa sa participi la ecomTEAM

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ai un magazin online? Wall-Street.ro si GPec iti ofera sansa sa participi la ecomTEAM

Ai un magazin online? Poti participa la ecomTEAM, evenimentul anului in ecommerce, daca participi la un concurs organizat de Wall-Street. ro impreuna cu GPec. continuă pe Wall-Street Ro

PSA Peugeot-Citroen sparge gheata: francezii au publicat consumul real pentru 58 de modele din gama

Grupul francez Peugeot Citroen a anuntat la Salonul Auto de la Geneva consumul real a 58 dintre modelele sale. El a fost publicat online si poate fi confruntat cu cel al clientilor.

Analiza Wall Street Journal: Brexitul a declansat discutii aprinse intre tarile estice si vestice, membre UE

Discutiile despre o Uniune Europeana cu grade diferite de integrare a declansat discutii aprinse intre statele est si vest-europene, adancind disputele dintre tarile din blocul comunitar, scrie Wall Street Journal.

Wall Street a inchis in urcare

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, New York, au inchis sedinta de tranzactionare de ieri in apreciere.

Wall Street a deschis in crestere

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, SUA, au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in apreciere.

Wall Street a inchis in apreciere

Trei dintre principalii indici bursieri de pe Wall Street, New York, au inchis sedinta de tranzactionare de ieri in crestere.

Foodpanda: Romanii nu cumpara mancare pe Facebook; TV converteste

63% dintre romani cumpara mancare prin aplicatia Foodpanda, in timp ce doar 37% folosesc comenzile prin Web ,spune Radu Balaceanu, country manager Foodpanda Romania. Compania avea 500 de restaurante partenere insa, dupa un clean up, au.

Digital manager IKEA: 2017 aduce acronime noi in digital - VR/AR/AI

Ne indreptam cu pasi repezi spre o economie in care digitalul este parte integranta, dar si facilitator. Anul 2017 ne aduce acronime ce vor fi tot mai comune pentru utilizatori VR/AR/AI), dar care risca sa accentueze intarzierea brandurilor prezente.

Cum sa te arunci in business la 26 ani: Am crezut intr-un lucru care nu dadea semne ca ar putea sa functioneze

Uneori sa risti inseamna totul spre bine) in afaceri. Asa daca stai prea mult pe ganduri si ai nevoie de putin curaj, Angela Coman, o tanara care la 26 de ani a lasat jobul confortabil si cu salariu sigur, poate fi un exemplu despre cum a reusit sa.

Poveste fara sfarsit: cand vor fi gata doua dintre cele mai importante santiere de transport public din Capitala: lucrarile din cartierele Titan si Iancului-Pantelimon, nefinalizate de aproape 10 ani

Primaria Municipiului Bucuresti PMB) sustine ca doua dintre cele mai importante lucrari de infrastructura destinate transportului public de persoane din Capitala de pe bulevardul Liviu Rebreanu din Capitala si de pe soseaua Iancului sunt.

Leul continua sa se deprecieze, intr-un context extern defavorabil

Moneda nationala a inceput saptamana in depreciere fata de euro, continuand tendinta de saptamana trecuta, iar Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat un curs in crestere cu 0,33 bani fata de vineri, la 4,5538 lei/euro, cea mai ridicata cotatie a.

actualitate, 07:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )