Libnet.ro
UNICEF

09:01

Magia Harry Potter a salvat de la faliment una dintre cele mai frumoase librarii din lume

B1 B1,
Magia Harry Potter a salvat de la faliment una dintre cele mai frumoase librarii din lume

O librarie veche de peste un secol, care a inspirat-o pe J. Rowling in Harry Potter, s-a salvat de la faliment introducand o taxa de intrare pentru vizitatori, in conditiile in care multi dintre acestia. continuă pe B1

Rasturnare de situatie in Brazilia, dupa instalarea noului presedinte: Una dintre cele mai restrictive economii din lume vrea acorduri bilaterale de comert cu tot globul

Jair Bolsonaro, proaspatul presedinte al Braziliei, doreste acorduri bilaterale de comert cu tot globul, fara partizanate ideologice, relateaza Reuters. Declaratia vine in contextul in care, in.

Calin Popescu-Tariceanu: Marturisesc ca visul meu si aspiratia mea fata de Europa s-au transformat intr-una dintre cele mai pretuite realizari ale mele (VIDEO)

In Romania exista un grad de libertate de exprimare atat de ridicat, incat uneori este dificil deinteles ce se petrece cu adevarat in politica sau economie, a declarat presedintele Senatului, Calin.

Mecanicul unui tren german de mare viteza era att de beat nct a uitat sa opreasca ntr-una dintre statii

Mecanicul unui tren de mare viteza care circula intre Hamburg si Leipzig a ratat una dintre statii din cauza ca avea alcoolemie foarte mare, scrie The Local. de. Pasagerii au fost nevoiti sa ia trenul in sens invers, iar Deutsche Bahn a deschis o ancheta.

Ambasadorul SUA si ministrul Comunicatiilor au discutat despre securitatea cibernetica si dezvoltarea relatiilor comerciale dintre cele doua state partenere

Securitatea cibernetica si dezvoltarea relatiilor comerciale dintre Romania si Statele Unite ale Americii au fost temele abordate, joi, in discutia dintre Alexandru Petrescu, ministrul Comunicatiilor si.

ştiri de la B1

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )