Libnet.ro
UNICEF

07:45

Magistrala 6 de metrou pana la Aeroportul Otopeni. Cat mai e pana la inceperea lucrarilor

Antena3 Antena3,
Magistrala 6 de metrou pana la Aeroportul Otopeni. Cat mai e pana la inceperea lucrarilor

Desi pare un proiect care nu mai demareaza, Magistrala 6 de metrou pana la Aeroportul Henri Coanda din Otopeni este un proiect matur, avansat, iar autoritatile lucreaza la ultimele proceduri inainte de lansarea. continuă pe Antena3

Magistrala 6 de metrou pana la Aeroportul Otopeni: Cat mai e pana la inceperea lucrarilor, care sunt planurile oficiale, de unde ar putea veni banii si cand ar putea fi gata

Desi pare un proiect care nu mai demareaza, Magistrala 6 de metrou pana la Aeroportul Henri Coanda din Otopeni este un proiect matur, avansat, iar autoritatile lucreaza la ultimele proceduri inainte de lansarea licitatiilor de lucrari. In acelasi timp, sunt cautate solutii ca investitia de peste 1 miliard de euro sa fie sustinuta si din bani europeni, pe langa fondurile de la buget si imprumutul de 320 de milioane de euro de la japonezi. Intr-o potentiala competitie cu proiectul mult mai ieftin al ministerului Transporturilor de a prelungi actuala linie de cale ferata pana in aeroport, oficialii de la metrou recunosc ca nu exista in plan ca M6 si calea ferata sa se interconecteze in vreun fel.

Legatura directa de metrou intre aeroportul Otopeni si centrul Capitalei, in 2021

Ministrul Transporturilor, Dan Costescu, a declarat, luni seara, la Realitatea TV, ca termenul final pentru construirea magistralei de metrou care va asigura legatura directa intre aeroport si centrul Capitalei este 2021, anul acesta urmand sa demareze procedurile de expropriere.

Ce strategie aplica Twitter pentru a atrage cat mai multi utilizatori

Platfoma de social media Twitter, in dorinta de a atrage un public cat mai larg, a anuntat miercuri o modificare a prezentarii fluxului de mesaje, care va incepe cu o selectie personalizata si nu cu o afisare cronologica in ordine inversa, ca pana in prezent, transmite AFP, citata de Agerpres.

Atena: Grecia si creditorii trebuie sa finalizeze cat mai curand prima evaluare a reformelor

Grecia si creditorii sai internationali trebuie sa finalizeze cat mai curand posibil prima evaluare a reformelor din programul de asistenta, declara oficialii de la Atena.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )