Libnet.ro
UNICEF

16:00

Ce strategie aplica Twitter pentru a atrage cat mai multi utilizatori

România Liberă România Liberă,
Ce strategie aplica Twitter pentru a atrage cat mai multi utilizatori

Platfoma de social media Twitter, in dorinta de a atrage un public cat mai larg, a anuntat miercuri o modificare a prezentarii fluxului de mesaje, care va incepe cu o selectie personalizata si nu cu o afisare cronologica in ordine inversa, ca pana in prezent, transmite AFP, citata de Agerpres. continuă pe România Liberă

Twitter modifica modul in care mesajele sunt prezentate pe flux, dar schimbarea este optionala

Twitter face o noua incercare de a atrage cat mai multi utilizatori, anuntand ca schimba modul in care mesajele sunt prezentate pe Timeline. Practic exista si o versiune in care se renunta la ordinea invers cronologica si algoritmii aleg mesajele care ar putea fi de cel mai mare interes pentru useri. Dupa scandalul izbucnit in weekend-ul trecut, cand au aparut zvonurile despre schimbarea news-feed-ului, Twitter a tinut sa mentioneze ca modificarile de acum sunt optionale.

Chinezii n-au limita. Ofera 100 milioane pentru un jucator de la Barcelona

In tentativa de a atrage cat mai multi jucatori de top in fotbalul lor intern, chinezii nu se uita la bani si arunca pe piata transferurilor sume astronomice.

Laserul de la Magurele va primi mai multi bani pentru cercetare stiintifica

Comisarul european pentru Politica Regionala, Corina Cretu, a aprobat amendarea proiectului de cercetare Extreme Light Infrastructure - Nuclear Physics ELI-NP), cunoscut sub numele de Laserul de la Magurele, care urmeaza sa primeasca mai multi bani pentru constructii auxiliare in a doua faza de implementare, precum si achizitionarea unor echipamente suplimentare pentru activitatile de cercetare stiintifica, potrivit unui comunicat de presa.

Sondaj: Steaua, echipa cu cei mai multi suporteri in Romania

Un sondaj realizat de Centrul de Studii si Cercetari Infopolitic CSCI) arata ca Steaua ramane echipa de fotbal cu cei mai multi suporteri in tara noastra.

Atena: Grecia si creditorii trebuie sa finalizeze cat mai curand prima evaluare a reformelor

Grecia si creditorii sai internationali trebuie sa finalizeze cat mai curand posibil prima evaluare a reformelor din programul de asistenta, declara oficialii de la Atena.

Mai multi investitori si-au manifestat interesul pentru divizia Gas Connect Austria a OMV

Vanzarea unui pachet de actiuni la operatorul de transport gaze Gas Connect Austria, detinut de grupul OMV, a generat un interes semnificativ in randul mai multor investitori inaintea unei proceduri de licitatie care ar putea evalua aceasta companie la 750 milioane de euro, transmite Reuters, care citeaza trei surse din apropierea discutiilor.

Miting de sustinere si petitie semnata de mai multi elevi in favoarea profesorului de la Colegiul National Tudor Vianu

Cateva zeci de elevi de la Colegiul National Tudor Vianu au semnat duminica o petitie de sustinere pentru profesorul despre care se spune ca ar fi zis elevilor ca va da un punct in plus la teza celor care-l roaga in genunchi.

Topul companiilor din Romania cu cei mai multi angajati in anul 2015: retailerii domina clasamentul

Retailerul german Kaufland se afla in topul celor mai mari companii din Romania, dupa numarul de angajati, cu aproape 24. 000 de salariati, urmat la distanta de producatorul de hidrocarburi OMV Petrom. RO iti prezinta clasamentul celor mai.

Magistrala 6 de metrou pana la Aeroportul Otopeni. Cat mai e pana la inceperea lucrarilor

Desi pare un proiect care nu mai demareaza, Magistrala 6 de metrou pana la Aeroportul Henri Coanda din Otopeni este un proiect matur, avansat, iar autoritatile lucreaza la ultimele proceduri inainte de lansarea.

Magistrala 6 de metrou pana la Aeroportul Otopeni: Cat mai e pana la inceperea lucrarilor, care sunt planurile oficiale, de unde ar putea veni banii si cand ar putea fi gata

Desi pare un proiect care nu mai demareaza, Magistrala 6 de metrou pana la Aeroportul Henri Coanda din Otopeni este un proiect matur, avansat, iar autoritatile lucreaza la ultimele proceduri inainte de lansarea licitatiilor de lucrari. In acelasi timp, sunt cautate solutii ca investitia de peste 1 miliard de euro sa fie sustinuta si din bani europeni, pe langa fondurile de la buget si imprumutul de 320 de milioane de euro de la japonezi. Intr-o potentiala competitie cu proiectul mult mai ieftin al ministerului Transporturilor de a prelungi actuala linie de cale ferata pana in aeroport, oficialii de la metrou recunosc ca nu exista in plan ca M6 si calea ferata sa se interconecteze in vreun fel.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )