Libnet.ro
UNICEF

16:00

A mai cazut un cap de serie in turneul feminin la Roland Garros

Online Sport Online Sport,
A mai cazut un cap de serie in turneul feminin la Roland Garros

Ziua si surpriza la Roland Garros, cel putin in turneul feminin, unde dupa chinezoaica Na Li, eliminata marti in primul tur, a venit randul unei alte favorite sa paraseasca competitia. continuă pe Online Sport

Roland Garros: Perechea Tecau/ Rojer, cap de serie numarul 13

Perechea Horia Tecau/ Jean -Julien Rojer a fost desemnata cap de serie numarul 13 in proba de dublu, masculine, de la turneul de Mare Slem de la Roland Garros.

Na Li, eliminata de la Roland Garros. Halep devine a treia favorita!

Na Li, cap de serie numarul 2, a fost eliminata in primul tur, la Roland Garros, de frantuzoaica Kristina Mladenovici, locul 103 WTA. Eliminarea jucatoarei din China este cu atat mai surprizatoare cu cat ea castiga turneul parizian in 2011.

Cinci motive pentru care Simona Halep poate castiga Roland Garros

Site-ul oficial WTA prezinta cinci motive pentru care jucatoarea Simona Halep poate castiga turneul de la Roland Garros, unde este cap de serie numarul patru.

Roland Garros: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, in turul doi

Perechea Horia Tecau/ Jean-Julien Rojer Romania/ Olanda), cap de serie numarul 13, s-a calificat in turul doi al probei de dublu masculin de la Roland Garros, al doilea turneul de Grand Slam al anului.

Roland Garros: Kei Nishikori (favorit noua), eliminat in turul inaugural; Novak Djokovic, fara probleme cu Joao Sousa

Kei Nishikori cap de serie numarul noua) a parasit turneul de la Roland Garros inca din primul tur, niponul fiind invins surprinzator de Martin Klizan Slovacia), in trei seturi 7-64), 6-1, 6-2).

Simona Halep debuteaza, marti, la Roland Garros

Simona Halep, cap de serie numarul 4, debuteaza, marti, in cadrul turneului de mare slem Roland Garros, impotriva rusoaicei Alysa Kleybanova. Turneul parizian, cu premii totale de aproximativ 15,6 milioane dolari, se desfasoara in .

Simona Halep si Sorana Cirstea vor evolua, joi, in turul doi la Roland Garros

Jucatoarele Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 4, si Sorana Cirstea, locul 27 WTA si cap de serie numarul 26, vor evolua, joi, in turul secund al turneului de Grand Slam de la Roland Garros.

Cutremur la Roland Garros: Serena Williams eliminata, Halep favorita la castigarea turneului

Surpriza de proportii colosale in turneul feminin de la Roland Garros, unde principala favorita si detinatoarea titlului, Serena Williams, a fost invinsa in turul doi de Gabrine Muguruza, o iberica nascuta la Caracas Venezuela). Totul la o zi dupa ce a doua favorita, Na Li, fusese eliminata de asemenea.

Florin Mergea, in turul doi la dublu, la Roland Garros, dupa ce a eliminat favoritii numarul 8

Florin Mergea si coechipierul sau, Marin Draganja, s-au calificat in turul al doilea al turneului de dublu de la Roland Garros. Cei doi au trecut in prima runda de perechea Mariusz Fyrstenberg/Marcin Matkowski, cap de serie numarul 8.

Victor Hanescu a fost eliminat de Gael Monfils, in primul tur la Roland Garros

Jucatorul de tenis Victor Hanescu, locul 85 ATP, a fost eliminat, marti, in primul tur al turneului de la Roland Garros. Romanul a fost invins de francezul Gael Monfils, cap de serie numarul 23, in runda.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )