Libnet.ro
UNICEF

13:30

Roland Garros: Kei Nishikori (favorit noua), eliminat in turul inaugural; Novak Djokovic, fara probleme cu Joao Sousa

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Kei Nishikori (favorit noua), eliminat in turul inaugural; Novak Djokovic, fara probleme cu Joao Sousa

Kei Nishikori cap de serie numarul noua) a parasit turneul de la Roland Garros inca din primul tur, niponul fiind invins surprinzator de Martin Klizan Slovacia), in trei seturi 7-64), 6-1, 6-2). continuă pe Hotnews

Roland Garros: Maria Sharapova, calificare usoara in turul doi

Maria Sharapova favorita numarul sapte) s-a calificat, luni, in turul doi al turneului de la Roland Garros al doilea de Grand Slam al anului), sportiva din Rusia invingand-o pe Ksenia Pervak, scor 6-1, 6-2.

Roland Garros: Monica Niculescu s-a calificat in turul al doilea, dupa ce atrecut de Kanepi

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu s-a calificat in turul al doilea al turneului de tenis de mare slem Roland Garros, dupa ce a trecut in prima runda de Kaia Kanepi, cap de serie 25.

Roland Garros: Monica Niculescu s-a calificat in turul al doilea, dupa ce a trecut de Kanepi

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu s-a calificat in turul al doilea al turneului de tenis de mare slem Roland Garros, dupa ce a trecut in prima runda de Kaia Kanepi, cap de serie 25.

Roland Garros: Roger Federer, en-fanfare in turul doi

Roger Federer cap de serie numarul patru) s-a calificat duminica in turul doi al turneului de Grand Slam de la Roland Garros, elvetianul invingandu-l fara emotii pe Lukas Lacko, din Slovacia.

Roland Garros: Nishikori, eliminat in runda inaugurala

Japonezul Kei Nishikori, numarul 10 mondial si cap de serie numarul 9 a fost eliminate, azi, in runda inaugural de la Roland Garros.

Dupa Niculescu, alte trei romance pot accede in turul doi la Roland Garros. Cand joaca Halep, Cadantu si Cirstea

Monica Niculescu a reusind o performanta notabila la Roland Garros, reusind sa se califice, in premiera, in turul secund al turneului de Mare Slem de la Paris. Pe langa Niculescu, Halep, Cadantu si Cirstea vor juca luni si marti pentru calificarea in turul secund.

Roland Garros: Monica Niculescu, in turul doi dupa ce a invins-o pe Kaia Kanepi

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 76 WTA, s-a calificat in turul doi la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, dupa ce a trecut de Kaia Kanepi din Estonia, locul 26 WTA si cap de serie numarul 25, scor 5-7, 6-3, 6-1.

Monica Niculescu s-a calificat in turul doi la Roland Garros dupa ce a invins-o pe Kaia Kanepi

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 76 WTA, s-a calificat in turul doi la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, dupa ce a trecut de Kaia Kanepi din Estonia, locul 26 WTA si cap de serie numarul .

Monica Niculescu s-a calificat in turul doi la Roland Garros

Monica Niculescu s-a calificat in turul doi la Roland Garros, al doilea turneu Grand Slam al anului, dupa ce a trecut de Kaia Kanepi din Estonia, a 25-a favorita de la Paris. Locul 76 WTA, Niculescu a revenit dupa ce.

Monica Niculescu s-a calificat in turul doi de la Roland Garros

Monica Niculescu 76 WTA) a invins-o pe jucatoarea din Estonia, Kaia Kanepi 26 WTA) si s-a calificat in turul doi de la Roland Garros.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )