Libnet.ro
UNICEF

05:15

Ce mai fac tinerii din LaLa Band? Afla de la noi!

Devorator Monden Devorator Monden,
Ce mai fac tinerii din LaLa Band? Afla de la noi!

LaLa Band, trupa-fenomen a ultimilor ani, a filmat pana de curand pentru O noua viata, telenovela-sequel a serialului Pariu cu. continuă pe Devorator Monden

New York Times: Dacia, cea mai fierbinte masina din Europa.

Cea mai fierbinte masina din Europa este Dacia, scrie New York Times NYT), iar analistii citati de publicatie spun ca marca romaneasca are monopol pe piata europeana a automobilelor low-cost, relateaza Mediafax. Oferind automobile care isi fac treaba la preturi mici, de la 7. 700 euro cu tot cu taxe, Dacia si-a facut loc intr-o Europa afectata de incertitudini eonomice si somaj ridicat, noteaza New York Times, care face referire la datele privind inmatricularile de autoturisme noi din .

HOT! Tinie Tempah si Labrinth fac echipa din nou si ne ofera videoclipul piesei Lover Not A Fighter!

O super piesa merita un super videoclip! La asta s-au gandit cel mai probabil si cei doi artisti britanici care au lansat de curand un clip pentru cea mai fresh colaborare a lor, piesa Lover Not A Fighter, inclusa pe cel mai recent album al lui Tinie Tempah, intitulat Demonstration. Videoclipul nou-nout este inspirat din .

Economia SUA a inregistrat in trimestrul trei cea mai mare crestere din ultimii doi ani, de 4,1%

Economia Statelor Unite a inregistrat in trimestrul al treilea cea mai rapida crestere din ultimii doi ani, de 4,1%, sustinuta de consumul intern si investitiile companiilor, potrivit datelor oficiale publicate.

Dacia, cea mai fierbinte masina din Europa. Ce perspective intrevad analistii americani pentru marca romaneasca de automobile

Cea mai fierbinte masina din Europa este Dacia, scrie New York Times, iar analistii citati de publicatie spun ca marca romaneasca are monopol pe piata europeana a automobilelor low-cost, pozitie asigurata.

EMINEM retraieste cele mai dificile momente din viata sa, in clipul The Monster ft. Rihanna!

Eminem a dezvaluit noul sau videoclip, realizat pentru piesa The Monster. In clip, rapperul din Detroit retraieste cele mai dificile momente din viata sa, Rihanna jucand rolul psihologului. Videoclipul este regizat de Rich Lee, care a mai lucrat cu Eminem pentru piesele Not Afraid si Lighters. The Monster este noua colaborare dintre Eminem si Rihanna, .

Crin Antonescu: Nu fac parte din categoria politicienilor gen Basescu sau Ponta care, dupa ce s-au scuipat in fata intregii tari, sa mai apara de mana. Am propus un purtator de cuvant al USL

Crin Antonescu a afirmat marti seara ca i-a propus lui Victor Ponta, in cadrul unei convorbiri foarte scurte, sa fie numit un purtator de cuvant al USL, deoarece el nu va mai apare in conferinte de presa cu premierul, in conditiile in care nu face parte din categoria oamenilor politici care dupa ce se scuipa in fata oamenilor apar de mana.

VIDEO Crin Antonescu: Nu fac parte din categoria politicienilor gen Basescu sau Ponta care, dupa ce s-au scuipat in fata intregii tari, sa mai apara de mana. Am propus un purtator de cuvant al USL

Crin Antonescu a afirmat marti seara ca i-a propus lui Victor Ponta, in cadrul unei convorbiri foarte scurte, sa fie numit un purtator de cuvant al USL, deoarece el nu va mai apare in conferinte de presa cu premierul, in conditiile in care nu face parte din categoria oamenilor politici care dupa ce se scuipa in fata oamenilor apar de mana.

Unde poti patina in Bucuresti. Vezi in text unde este cel mai mare patinoar din oras si cat costa intrarea

Bucurestenii care nu pleaca de sarbatori la munte la ski pot face miscare si se pot bucura de iarna alaturi de cei mici pe patinoarele amenajate in marile parcuri si mall-urile din Capitala. Cel mai mare patinoar in aer liber se afla in parcul Cismigiu si are nu mai putin de 3000 mp. In parcul Titan, bucurestenii pot patina gratis, iar cei care se tem de temperaturile cu minus au la dispozitie cateva patinoare acoperite, in mall-uri.

Dan Roman trebuie sa se opereze in strainatate. Cheta pentru cea mai grava accidentare din Liga 1

Dan Roman, jucatorul de la Gaz Metan Medias care si-a fracturat glezna in urma unei intrari criminale a lui Ciprian Dinu FC Botosani), se afla in imposibilitatea de se face bine in Romania. El trebuie sa apeleze la o clinica din strainatate.

Cum se autodistruge cea mai noua tara din lume

Violenta dintre etnii a lasat deja sute de morti si ameninta sa arunce tara in haos. Se intampla in Sudanul de Sud, cel mai nou stat de pe glob, unde violentele au erupt in aceasta saptamana din cauza luptei pe resursele de petrol, scrie Time .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2461 seconds )