Libnet.ro
UNICEF

08:30

MAI ia masuri pentru evitarea aglomeratiei la ghiseele unor directii, precum cea de pasapoarte

România Liberă România Liberă,
MAI ia masuri pentru evitarea aglomeratiei la ghiseele unor directii, precum cea de pasapoarte

Ministerul Afacerilor Interne ia masuri pentru evitarea aglomerarilor la ghiseele unor directii prec. continuă pe România Liberă

Coronavirus in Romania: Masurile anuntate de Metrorex pentru evitarea aglomeratiei la metrou

Sosirea simultana a trenurilor la peroanele statiilor unde se inregistreaza un trafic mai mare de calatori va fi evitata in perioadele cu varf de trafic, iar pentru micsorarea timpilor de intoarcere a trenurilor la capetele de magistrale a fost introdus suplimentar personal de conducere a trenurilor, a anuntat luni Metrorex. Duminica, secretarul de stat Raed Arafat a cerut Metrorex solutii pentru evitarea aglomeratiei la metrou, pentru a limita raspandirea coronavirusului.

Coronavirus: Metrorex, despre evitarea aglomeratiei la metrou - Companiile ar putea regandi putin programul angajatilor

Companiile ar trebui sa regandeasca putin programul angajatilor astfel incat aglomeratia de la metrou sa poata fi evitata la orele de varf, sustine directorul Metrorex, Mariana Miclaus. Ea a facut aceste declaratii in contextul in care secretarul de stat Raed Arafat a recomandat Metrorex sa gaseasca solutii astfel incat sa fie evitata aglomeratia la metrou pentru a limita raspandirea coronavirusului.

Ministrul de Interne, masuri pentru supermarketuri si hipermarketuri

Marcel Vela a anuntat, luni, care sunt masurile luate pentru unitatile de alimentatie publica, supermarketuri, hipermarketuri din cauza coronavirusului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )