Libnet.ro
UNICEF

11:30

Mai multe banci din Rusia vor folosi Sistemul National de Plati, alternativa la MasterCard si Visa

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Mai multe banci din Rusia vor folosi Sistemul National de Plati, alternativa la MasterCard si Visa

Mai multe banci din Rusia vor incepe sa foloseasca, in decembrie, Sistemul National de Plati, creat de statul rus ca alternativa la MasterCard si Visa, dupa ce, in luna martie, cei doi operatori au refuzat sa presteze servicii pentru mai multe banci. continuă pe Wall-Street Ro

Mai multe banci din Rusia vor folosi Sistemul National de Plati, alternativa la MasterCard si Visa

Mai multe banci din Rusia vor incepe sa foloseasca, in decembrie, Sistemul National de Plati, creat de statul rus ca alternativa la MasterCard si Visa, dupa ce, in luna martie, cei doi operatori au refuzat sa presteze servicii pentru mai multe banci.

Ilfov: Mai multe strazi din orasul Pantelimon au fost inundate dupa trei zile cu ploaie (VIDEO)

Mai multe strazi din orasul Pantelimon, judetul Ilfov, au fost inundate, duminica, dupa trei zile in care a plouat si zapada s-a topit, intr-una din zonele marginase ale localitatii s-a format un adevarat l.

Alunecari de teren in mai multe zone din Prahova, din cauza ploilor

Ploile din ultimele zile au provocat pagube in mai multe zone ale judetului Prahova, unde s-au produs alunecari de teren. Mai multe tronsoane de drum din judetul Prahova au fost afectate. Astfel,.

PREMIILE GRAMMY 2015: Beyonce, cele mai multe nominalizari din ISTORIE! Iata lista completa a nominalizatilor

Cantaretul Sam Smith a primit cele mai multe nominalizari sase la editia din 2015 a galei premiilor Grammy,.

Cod galben de ceata si polei in mai multe judete din tara. Ce judete sunt vizate

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis mai multe avertizari Cod galben de ceata de scurta durata, valabile pentru mai multe judete din tara.

Cod galben de polei in Bucuresti si in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis in aceasta dimineata avertizari Cod galben, valabile pentru mai multe judete din tara. Vizata este si Capitala, arata Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Prahova: Alunecari de teren, in mai multe localitati din judet. Doua stanci, in pericol de a se pabusi pe DN1

Mai multe alunecari de teren s-au produs in ultimele zile in judetul Prahova, iar pe marginea DN1 intre Ploiesti si Brasov doua stanci cu diametrul de 70 de centimetri sunt in pericol de prabusire, ca urmare.

GRAMMY 2015. Beyonce, cele mai multe nominalizari din istorie

Cantaretul Sam Smith a primit cele mai multe nominalizari - sase - gala premiilor Grammy 2015, fiind urmat in top de cantareata Iggy Azalea, care a primit patru, in timp ce Beyonce a intrecut-o pe Dolly Parton, devenind cea mai nominalizata artista din istoria acestor trofee.

Raport: Foametea afecteaza tot mai multe persoane in Marea Britanie

Tot mai multe persoane din Marea Britanie sunt afectate de foamete, potrivit unui raport publicat luni si finantat de Arhiepiscopia din Canterbury, in care sunt acuzate sistemul de alocatii sociale si salariile.

Pretul petrolului Brent a coborat la cel mai scazut nivel din 2009

Pretul petrolului Brent cu livrare in ianuarie a coborat luni la 67,35 de dolari pe baril, cel mai jos nivel din octombrie 2009 pana in prezent, dupa ce mai multe banci au redus prognoza de crestere a pretului.

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )