Libnet.ro
UNICEF

05:00

Ilfov: Mai multe strazi din orasul Pantelimon au fost inundate dupa trei zile cu ploaie (VIDEO)

B1 B1,
Ilfov: Mai multe strazi din orasul Pantelimon au fost inundate dupa trei zile cu ploaie (VIDEO)

Mai multe strazi din orasul Pantelimon, judetul Ilfov, au fost inundate, duminica, dupa trei zile in care a plouat si zapada s-a topit, intr-una din zonele marginase ale localitatii s-a format un adevarat l. continuă pe B1

PREMIILE GRAMMY 2015: Beyonce, cele mai multe nominalizari din ISTORIE! Iata lista completa a nominalizatilor

Cantaretul Sam Smith a primit cele mai multe nominalizari sase la editia din 2015 a galei premiilor Grammy,.

Cod galben de ceata si polei in mai multe judete din tara. Ce judete sunt vizate

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis mai multe avertizari Cod galben de ceata de scurta durata, valabile pentru mai multe judete din tara.

Cod galben de polei in Bucuresti si in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis in aceasta dimineata avertizari Cod galben, valabile pentru mai multe judete din tara. Vizata este si Capitala, arata Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

GRAMMY 2015. Beyonce, cele mai multe nominalizari din istorie

Cantaretul Sam Smith a primit cele mai multe nominalizari - sase - gala premiilor Grammy 2015, fiind urmat in top de cantareata Iggy Azalea, care a primit patru, in timp ce Beyonce a intrecut-o pe Dolly Parton, devenind cea mai nominalizata artista din istoria acestor trofee.

Cod galben de inundatii vineri si sambata in mai multe judete din tara

Hidrologii au emis o atentionare de cod galben de inundatii pentru judetele Arges si Giurgiu, valabila de vineri seara pana sambata la ora 24. 00, precum si pentru judetele Mehedinti, Dolj, Olt, Teleorman si Ilfov, valabila sambata toata ziua.

UPDATE Avertizari de ceata, polei si inundatii in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis mai multe avertizari Cod galben de ceata de scurta durata, valabile pentru mai multe judete din tara. Si hidrologii au emis avertizari de inundatii, valabile pana duminica seara.

UPDATE Cod portocaliu de inundatii emis de hidrologi. Avertizari de ceata si polei in mai multe judete. Cum va fi vremea in urmatoarele zile

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis mai multe avertizari Cod galben de ceata de scurta durata, valabile pentru mai multe judete din tara. Si hidrologii au emis avertizari de inundatii, valabile pana duminica seara.

Cea mai scumpa bricheta din lume, vanduta cu 500.000 de euro la Paris (VIDEO)

Cea mai scumpa bricheta din lume a fost vanduta la Paris, cu 500. 000 de euro. Cel care a cumparat-o este un miliardar din Hong Kong, colectionar al obiectelor firmei Dupont. Bricheta a fost facuta din aur masiv.

ANOFM: Aproape 12.500 de posturi vacante, cele mai multe fiind in Bucuresti

Aproape 12. 500 de locuri de munca sunt vacante, in prezent, la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Prahova, Cluj si Ilfov, iar cele mai putine in Bacau, Mehedinti, Caras-Severin si Suceava, informeaza Agentia Nationala.

Mai multe drumuri au fost blocate de zapada si viscol

Mai multe drumuri au fost afectate de zapezile din ultimele ore. Vantul a adunat zapada pe soselele din judetul Braila, iar drumarii s-au chinuit ore in sir sa deszapezeaca. Cu viscolul s-au luptat.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2118 seconds )