Libnet.ro
UNICEF

16:46

Mai multe companii petroliere au afisat preturi artificiale la combustibil. Risca sa ramana fara licenta

Adevărul Adevărul,
Mai multe companii petroliere au afisat preturi artificiale la combustibil. Risca sa ramana fara licenta

Mai multe companii petroliere au operat cu calcule eronate cand au decis modificarea preturilor la combustibil, iar Agentia Nationala pentru Reglementare in Energetica ANRE) le avertizeaza ca ar putea ramane fara licenta de activitate. continuă pe Adevărul

Consiliul Concurentei a declansat o investigatie pe piata contoarelor electrice. Se suspecteaza ca mai multe companii s-au inteles si si-au impartit contractele

Consiliul Concurentei a declansat, din oficiu, o investigatie privind o posibila incalcare a regulilor nationale si comunitare de concurenta de catre firmele AEM, Electromagnetica, Elster Rometrics, Energobit si Landis+Gyr A, active pe piata contoarelor electrice si a echipamentelor conexe, informeaza Mediafax.

Adolescenta violata dupa ce a fugit din spitalul de psihiatrie. Fata a avut mai multe tentative de suicid

O copila de 15 ani, care a fugit din spitalul de psihiatrie de la Socola ar fi fost luata de pe strada si violata de un individ care i-ar putea fi tata. Fata a avut mai multe tentative de suicid si era in spital.

Oferta de munca. Unde te poti angaja in aceasta saptamana si care sunt domeniile cu cele mai multe slujbe pentru someri

Peste 500 de locuri de munca vacante sunt inregistrate in evidenta AJOFM Calarasi in aceasta saptamana. Somerii care doresc sa se angajeze au de unde alege, cele mai multe slujbe fiind in domeniul confectiilor textile.

Se apropie ziua cu cele mai multe botezuri VIP

Se apropie ziua cu cele mai multe botezuri VIP. Duminica viitoare trei cupluri celebre isi vor crestina copiii. Iata despre cine este vorba si unde vor avea loc evenimentele.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )