Libnet.ro
UNICEF

21:00

Mai multe localitati din Timis au fost maturate de o furtuna. Copaci smulsi din radacini si case lasate fara acoperis!

Adevărul Adevărul,
Mai multe localitati din Timis au fost maturate de o furtuna. Copaci smulsi din radacini si case lasate fara acoperis!

O furtuna violenta, care nu tinut mai mult de jumatate de ora, a facut dezastru, miercuri seara, in mai multe localitati din estul judetului. Furtuna, care s-a abatut in zona oraselor Lugoj-Faget, a rupt si smuls mai multi pomi din radacini. continuă pe Adevărul

Mai multe localitati din Timis au fost maturate de o furtuna. Copaci smulsi din radacini si case lasate fara acoperis

O furtuna violenta, care nu tinut mai mult de jumatate de ora, a facut dezastru, miercuri seara, in mai multe localitati din estul judetului. Furtuna, care s-a abatut in zona oraselor Lugoj-Faget, a rupt si smuls mai multi pomi din radacini.

FOTO: Explozie intr-un oras din sud-estul Turciei. Mai multe persoane ar fi fost ranite

Mai multe persoane ar fi fost ranite intr-o explozie care a avut loc, luni, la periferia celui mai mare oras din sud-estul Turciei, Diyarbakir,, potrivit unor surse din domeniul securitatii.

Ploile au facut ravagii in mai multe orase din tara. Sute de soferi au fost surprinsi in trafic de suvoaiele de apa

Orasul Zalau a fost inundat dupa o ploaie care nu a durat mai mult de zece minute! Canalizarea orasului nu a mai facut fata iar strazile s-au umplut de apa si au creat neplaceri soferilor din.

Mai multe judete din tara, sub Cod portocaliu si Cod galben de furtuni

Mai multe judete din tara se afla, miercuri dupa amiaza, sub incidenta Codurilor portocaliu si galben de furtuni si grindina.

Confruntari armate in India. Mai multe persoane au fost ucise

Confruntari armate s-au soldat cu cinci morti luni in mai multe locuri din Kashmir, chiar de Ziua independentei Indiei, ai indicat responsabili militari indieni, conform AFP. Un comandant indian.

Seful Serviciului Permise Giurgiu, plasat sub control judiciar pentru luare de mita dupa ce ar fi ajutat mai multe persoane sa obtina carnetul de conducere

Mihai Predescu, seful Serviciului Permise din Giurgiu, a fost pus sub control judiciar de procurorii anticoruptie care il acuza de luare de mita si trafic de influenta, dupa ce ar fi ajutat mai multe persoane sa obtina permisul de conducere.

Mai multe casatorii, mai putine divorturi in Regiunea Centru

Numarul casatoriilor inregistrate la oficiile de stare civila din Regiunea Centru in iunie 2016 afost de 1. 486, mai multe fata de luna precedenta cu 19, respectiv mai multe cu 370 de evenimentefatade luna iunie 2015.

Performantele sexuale pot fi imbunatatie in cele mai multe cazuri apeland la solutii naturale si 100% sigure.

Desi de-a lungul timpului s-a dovedit ca performantele sexuale pot fi imbunatatie in cele mai multe cazuri apeland la solutii naturale si 100% sigure, .

SRI a copiat deja baze de date de la mai multe ministere si institutii cheie. Ce urmareste noul sistem IT de prevenire a fraudei, coruptiei, terorismului si evaziunii fiscale

Serviciul Roman de Informatii SRI), acuzat recent de cateva ONG-uri ca dezvolta un sistem IT prin care ar vrea sa copieze baze de date ale mai multor institutii publice pentru a dezvolta un adevarat sistem Big Brother, a precizat in mai multe randuri ca noul sistem nu face decat sa creasca semnificativ viteza de cautare a informatiei relevante in bazele de date deja existente. HotNews. ro a descoperit, analizand achizitiile SRI, ca noul sistem nu este decat o dezvoltare a unui sistem IT dezvoltat deja, in urma caruia SRI a copiat baze de date ale unor ministere si institutii-cheie ale statului roman: MAI, Ministerul de Finante/ANAF, Justitiei, Dezvoltarii/APIA, ale BNR, ONRC si CNAS.

Trenuri mai multe, de Sfanta Maria

Trenuri mai multe, de Sfanta Maria .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )