Libnet.ro
UNICEF

05:15

Mai multe primarii din Germania, evacuate dupa ce au primit amenintari, unele cu bomba

Adevărul Adevărul,
Mai multe primarii din Germania, evacuate dupa ce au primit amenintari, unele cu bomba

Mai multe primarii din Germania au fost evacuate marti dupa ce au primit peste noapte amenintari pe email, in unele cazuri cu bomba, a anuntat politia, scrie Reuters. continuă pe Adevărul

Ce sporuri si indemnizatii au incasat ilegal functionarii din mai multe primarii. Reprezentantii Curtii de Conturi au constatat nereguli grave

Mai multe primarii din judetul Gorj au acordat functionarilor o serie de sporuri in mod ilegal, dupa cum au stabilit reprezentantii Curtii de Conturi a Romaniei.

Legaturi cu nazistii pentru a doua cea mai bogata familie din Germania. Locul lor ar fi la puscarie

Familia Reimann, una din cele mai bogate din Germania, la conducerea firmei care detine, printre altele, produsele anticalcar Calgon sau reteaua de restaurante de tip fast food Pret a manger, a recunoscut.

Alerta maxima! Mai multe primarii, EVACUATE, dupa amenintari cu BOMBA

Mai multe primarii din Germania au fost evacuate marti, dupa ce au fost primite mai multe amenintari cu bomba. Este vorba de orasele Neunkirchen, Kaiserslautern, Chemnitz si Goettingen. A fost primita o.

ANAF: Sanctiuni de peste 7,6 milioane de euro pentru mai multe firme din Dragonul Rosu

Intre 17-24 martie, comerciantii, de imbracaminte si incaltaminte in principal, din complexul Dragonul Rosu de la marginea Bucurestiului, s-au ales cu amenzi in valoare totala de 4,52 milioane lei aproximativ 1 milion de euro) si confiscari de numerar, venituri si marfuri fara acte justificative, in valoare totala de 23,46 milioane lei circa 4,9 milioane de euro), in cadrul a unei actiuni de control a Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), a informat institutia.

Una din cele mai bogate familii din Germania si-a recunoscut legaturile cu regimul nazist

Familia Reimann, una din cele mai bogate din Germania, a recunoscut, duminica, ca a avut legaturi cu regimul nazist al lui Adolf Hitler. Familia, care se afla la conducerea firmei care detine, printre altele,.

Una din cele mai bogate familii din Germania, care detine printre altele si produsele anticalcar CALGON, si-a recunoscut legaturile cu regimul nazist

Familia Reimann, una din cele mai bogate din Germania, a recunoscut, duminica, ca a avut legaturi cu regimul nazist al lui Adolf Hitler. Familia, care se afla la conducerea firmei care detine, printre altele,.

Trei functionari din DSP Bucuresti, anchetati in dosarul italianului cu 8 clase care a convins mai multe clinici din Romania ca este chirurg plastician

Trei functionari din cadrul Directiei de Sanatate Publica Bucuresti sunt urmariti penal sub acuzatia ca au atestat in mod fals ca doi cetateni italieni sunt doctori si au dreptul de a practica aceasta profesie in Romania.

Una dintre cele mai bogate familii din Germania recunoaste ca a colaborat cu Hitler

Familia Reimann, a doua cea mai bogata din Germania, cu o avere estimata la 33 de miliarde de euro si la conducerea unei companii care detine, printre altele, produsele anticalcar Calgon sau reteaua de restaurante de tip fast-food Pret a manger, a recunoscut duminica faptul ca a avut legaturi cu regimul lui Adolf Hitler, relateaza AFP.

TARICEANU: Vreau o Europa a solidaritatii, nu una cu mai multe viteze

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, se pronunta pentru un proiect european bazat pe coeziune si solidaritate, nu pentru o Europa cu mai multe viteze, in care unele state sunt lasate in urma.

Tarom va anula mai multe curse internationale

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a declarat sambata ca noua cnducere a Tarom va anula mai multe curse internationale. Oficialul a pus in carca directorului Werner Wolf 40% din pierderile din 2017, desi acesta a fost director general doar 40 de zile din acel an.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )