Libnet.ro
UNICEF

15:00

Mai multe strazi din Popesti Leordeni, inundate (VIDEO)

B1 B1,
Mai multe strazi din Popesti Leordeni, inundate (VIDEO)

Mai multe strazi din Popesti Leordeni sunt inundate, informeaza B1 TV. Cei care au drum in aceasta zona, trec ca printr-un rau. in ultimul timp, s-au construit sute de blocuri, dar fara respectarea legii. continuă pe B1

Protest impotriva imunitatii parlamentare in mai multe orase din tara

ACTUALIZARE 20:08 Protestatarii s-au adunat in Bucuresti, Cluj, Sibiu, Constanta, Iasi si Timisoara Proteste fata de imunitatea parlamentarilor si de avizul negativ dat de senatori in cazul lui Dan Sova au avut si mai au loc, astazi, in mai multe orase, respectiv in Capitala, Cluj, Sibiu, Constanta, Iasi sau Timisoara.

Tot mai multe persoane ne sesizeaza fraude la achizitiile publice, pe fondul cresterii increderii in procurori

Fondurile nationale sunt mai expuse la fraude decat banii europeni, in Romania, pentru cam in cazul fondurilor comunitarem reglementarile sunt mai stricte, a declarat, vineri, procurorul-sef adjunct al Directiei Nationale Anticoruptie, Calin Nistor. in ultima perioada, tot mai multe persoane, unele implicate in domeniul fraudelor in achizitiile publice, sesizeaza DNA, a mentionat el.

Sef DNA: Tot mai multe persoane ne sesizeaza privind fraude la achizitiile publice, pe fondul cresterii increderii in procurori. Fondurile nationale, mai expuse la frauda decat cele europene

Fondurile nationale sunt mai expuse la fraude decat banii europeni, in Romania, pentru ca in cazul fondurilor comunitare regelemntarile sunt mai stricte, a declarat, vineri, procurorul-sef adjunct al Directiei Nationale Anticoruptie, Calin Nistor. In ultima perioada, tot mai multe persoane, unele implicate in domeniul fraudelor in achizitiile publice, sisizeaza DNA, a mentionat el.

New York: Un incendiu a cuprins mai multe cladiri cartierul East Village. O persoana a fost ranita grav

Un incendiu a cuprins joi mai multe cladiri de locuit si comerciale in cartierul East Village din New York, o persoana fiind ranita grav, potrivit unor surse din randul pompierilor, citate de AFP. Incendiul a.

Care sunt cele mai periculoase sosele din Alexandria si in ce zile se produc cele mai multe accidente

Strazile Dunarii si Bucuresti sunt arterele unde s-au produs cele mai multe accidente de circulatie in Alexandria, in ultimii doi ani. Martea este ziua predispusa la accidente, in vreme ce duminica pare cea mai sigura zi de circulat pe soselele din oras. Dupa o analiza facuta de politistii de la circulatie, 50% dintre accidentele de anul trecut s-au produs in intervalul orar 6.

Copilotul sinucigas din Franta are sustinatori pe facebook: Mai multe persoane sunt de acord cu decizia acestuia

Copilotul care a prabusit avionul intentionat avionul Airbus A 320 in Alpii francezi, are sustinatori pe facebook. Mai multe persoane sunt de acord cu decizia sinucigasa pe care a luat-o pilotul si publica.

in Oltenia se inregistreaza cele mai multe cazuri de tuberculoza

Tuberculoza este un pericol permanent pentru populatie - desi agentul microbian Koch a fost descoperit cu mai bine de un secol in urma si desi exista antibiotice care trateaza cu succes afectiunea. Potrivit Directiei de Sanatate Publica Mehedinti, Romania ramane tara din UE cu cele mai multe cazuri de tuberculoza, peste 34. 000 in 2013), dintre care 1. 500 cazuri de tuberculoza multidrog-rezistenta.

Mai multe curse aeriene ale Germanwings, anulate: pilotii au refuzat sa zboare

Mai multe zboruri ale companiei Germanwings au fost anulate, marti, dupa ce echipajele au refuzat sa zboare, asta dupa ce au aflat ca aeronava prabusita in Alpii Francezi fusese tinuta la sol timp de o ora pentru reparatii, cu o zi inaintea.

Sapte morti in Chile, in urma celor mai abundente ploi din ultimii 80 de ani

Sapte persoane au murit si mai multe au fost date disparute in urma celor mai abundente ploi care au afectat Chile in ultimii 80 de ani, scrie Euronews. Vremea extrema a facut distrugeri importante, iar partea de.

Kingston HyperX Predator cel mai rapid SSD din lume pe care il poti cumpara [VIDEO]

Pentru amatorii de performanta incredibila pe desktop sau notebook, s-a lansat oficial noul Kingston HyperX Predator PCIe SSD. Daca e sa fim sinceri, cel mai rapid SSD din lumea la ora actuala poarta numele Samsung SM951 si are o viteza de citire de 2,2 GB/s. Problema cu acel model este insa ca nu-l puteti achizitiona [].

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )