Libnet.ro
UNICEF

00:07

Care sunt cele mai periculoase sosele din Alexandria si in ce zile se produc cele mai multe accidente

Adevărul Adevărul,
Care sunt cele mai periculoase sosele din Alexandria si in ce zile se produc cele mai multe accidente

Strazile Dunarii si Bucuresti sunt arterele unde s-au produs cele mai multe accidente de circulatie in Alexandria, in ultimii doi ani. Martea este ziua predispusa la accidente, in vreme ce duminica pare cea mai sigura zi de circulat pe soselele din oras. Dupa o analiza facuta de politistii de la circulatie, 50% dintre accidentele de anul trecut s-au produs in intervalul orar 6. continuă pe Adevărul

Inscrieri gradinite 2015: cu ce oferte vin unitatile de invatamant prescolar si care sunt cele mai scumpe gradinite

Cu toate ca prima etapa pentru inscrierile la gradinitele de stat s-a incheiat deja, cele particulare au extins termenul, unele acceptand inscrieri pana la finalul lunii martie. RO va prezinta cateva oferte ale gradinitelor, care sunt.

Airbus A320, unul dintre cele mai populare modele din lume

Modelul Airbus A320 este unul din cele mai populare avioane din lume, folosite de majoritatea companiilor mari. Cunoscut pentru eficienta sa si tehnologia avansata, mai bine de 11. 000 de modele au fost.

Cele mai vechi bijuterii din lume, descoperite in Croatia

Cele mai vechi bijuterii din lume au fost descoperite recent, in Croatia. Acestea au fost realizate in urma cu 130. 000 de ani si au fost autentificate de oamenii de stiinta, conform lexpress. fr, scrie.

Care sunt cele mai mici dobanzi la creditele ipotecare: de aici vin afacerile bancilor

Daca vreti sa va cumparati o locuinta, a face o analiza exlusiv bazata pe dobanda anuala efectiva - care variaza intre 3,85% si peste 5,5% - este un prim pas. insa pe langa DAE, mai trebuie sa tineti cont de cheltuieli si situatii neprevazute, scrie Adevarul Financiar.

Cele mai ciudate case din Romania. De la constructiile inspirate de spiridusi si de hobbiti pana la OZN-uri cocotate pe dealuri - beneficiile unor case-unicat

Cele mai ciudate case din Romania. Multi romani dau frau liber imaginatiei atunci cand proiecteaza si construiesc casa de locuit mult visata. Rezultatele sunt de multe ori pitoresti, greu de incadrat, din punct de vedere arhitectural, la bine sau rau.

REVISTA BLOGURILOR: Care sunt cele patru tipuri de postaci

Bloggerii scriu, miercuri, despre postaci si cum pot fi contracarati, sistemul medical din Romania, si o aplicatie pentru smartphone prin care poti trimite felicitari celor dragi.

Cele mai mari baraje din lume

Cele mai mari baraje din lume. Barajele pot fi formate din cauze naturale sau prin interventia deliberata a omului, motivele fiind mai ales construirea de hidrocentrale care sa poate asigura alimentarea cu energie a anumitor orase sau regiuni.

Cele mai curate tari din Europa: Elvetia, pe locul intai in ceea ce priveste calitatea vietii si a apei potabile

Printre cele mai curate tari din Europa se numara Norvegia, Suedia, Austria si Cehia, in fruntea clasamentului european, dar si mondial aflandu-se Elvetia.

Cele mai ciudate constructii din Gorj au fost ridicate de un localnic din comuna Jupanesti

In comuna Jupanesti se gasesc unele dintre cele mai ciudate case din Romania. Un localnic a ridicat, in propria curte, mai multe constructii din sticle si chiar din lazi cu sticle.

Cele mai spectaculoase poduri din Romania. Cum au conceput inginerii romani adevarate capodopere ale tehnicii

Inginerii romani au fost capabili de adevarate minuni ale tehnicii, reusind sa construiasca, la timpurile respective, unele dintre cele mai spectaculoase poduri din lume. Astfel, complexul de poduri realizat de inginerul Anghel Saligny era cel mai lung din Europa si ocupa locul trei in lume.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )