Libnet.ro
UNICEF

18:15

Care sunt cele mai sigure zone din Capitala, in caz de cutremur

Antena3 Antena3,
Care sunt cele mai sigure zone din Capitala, in caz de cutremur

Berceni este cea mai sigura zona din Bucuresti, in caz de cutremur, potrivit un studiu realizat de catre Institutul de Fizica a Pamantului privind gradul de expunere seismica ale diferitelor zone ale. continuă pe Antena3

Acestea sunt cele mai ciudate inventii din toate timpurile

Daca o idee nu este absurda la inceput, atunci nu are nicio sansa de reusita, obisnuia sa spuna Albert Einsten. Cele mai ciudate inventii din toate timpurile par sa ii confirme teoria, scrie playtech. r.

Este apa carbogazoasa rea pentru sanatate? Care sunt cele mai comune mituri

In ultima vreme din ce in ce mai multe persoane afirma ca apa carbogazoasa nu este buna pentru sanatate, invocand urmatoarele argumente: este daunatoare dintilor si oaselor, nu este la fel de hidratanta, ingrasa sau provoaca arsuri la stomac. Prevention. com a investigat problema pentru a vedea daca exista totusi o problema si daca persoanele care consuma in mod regulat apa carbogazoasa au de ce sa isi faca griji.

TOP 10 cele mai bune aeroporturi din lume: aici te bucuri de spa, zone verzi si arhitectura moderna

Cele mai bune aeroporturi din lume au fost votate de peste 13 milioane de calatori din 106 tari dupa o serie de criterii, printre care confort, localizarea toaletelor, securitate si limbile straine vorbite de angajati. Iata care sunt aeroporturile in.

Infografic: Unde sunt cele mai mari amenzi pentru vorbitul la telefon in trafic

Romania este tara europeana care inregistreaza cea mai mare rata a deceselor in urma accidentelor rutiere, potrivit unei statistici a Comisiei Europene CE). Oficialii europeni subliniaza ca neatentia la volan este una dintre principalele cauze ale.

eMAG: cele mai bune reduceri din aceasta saptamana

EMAG are o noua serie de reduceri in aceasta saptamana, la o gama variata de produse. in cazul in care itidoreai un telefon mobil produs de una dintre cele doua mari companii din Coreea, trebuie sa stii ca eMAG are o serie de reduceri importante la aceste dispozitive. Mai sunt vizate, printre altele, tabletele Android [].

Luvru de Certeze: Cele mai celebre picturi din lume pot fi admirate pe peretii vilelor osenilor din comuna satmareana (FOTO)

Pentru satenii din comuna satmareana Certeze, saracia este o stare pe care nu o mai cunosc de ani buni. Dupa ani de zile in care au muncit in strainatate, osenii se mandresc cu vile si.

Tutun de lux: cele mai scumpe tigari din lume

Fumatul este considerat de multi drept un viciu scump, care sapa adanc in buzunarele multor persoane cu venituri si-asa scazute. Dar pentru pasionatii de lulea, exista si anumite branduri rare, de o calitate aparte care, deloc surprinzator, sunt si cele mai scumpe tigari din lume.

[P] World Credit Congress Exhibition - Care sunt legaturile intre dinamica creditului din economie si piata colectarii de creante din Romania?

Economia creeaza bani. Atat in perioade de recesiune, cand statele cu vulnerabilitati in finantele publice isi monetizeaza deficitele mari si in crestere, turnand datorie noua peste datoria veche, cat si in perioadele de boom economic. Pe crestere, economia creeaza bani prin instrumentele traditionale: mai multa activitate economica, mai multe locuri de munca, cerere sporita, necesar de bani si nevoie suplimentara de cash in economie. Si aici intervine creditul.

Cele mai muncitoare zodii: cine se taraste pe coate pentru reusita si pentru ce nativ munca este o placere

Se spune ca femeile din zodiile Capricorn, Pesti sau Rac sunt cele mai harnice si ca fac orice numai sa leneveasca nu. Iata care sunt cele mai muncitoare zodii, indiferent de sex, si care sunt caracteristicile acestora cand vine vorba de orice fel de activitate.

Cele mai bune fructe de consumat dimineata

Fructele sunt extrem de bogate in minerale, vitamine si fibre, atat de necesare ca noi sa fim energici si sanatosi. De aceea, acestea nu ar trebui sa lipseasca din alimentatia noastra zilnica. Afla din acest articol care sunt cele mai bune fructe de consumat dimineata!.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )