Libnet.ro
UNICEF

05:30

Un pitestean care a vrut sa tepuiasca mai multe banci din Ramnicu Valcea, trimis in judecata

Adevărul Adevărul,
Un pitestean care a vrut sa tepuiasca mai multe banci din Ramnicu Valcea, trimis in judecata

Barbatul a folosit adeverinte de salariu false pentru a lua credite de la trei unitati bancare din Ramnicu Valcea, prejudiciul ridicandu-se la 50 000 de lei. continuă pe Adevărul

MAE: Baraje ale transportatorilor rutieri belgieni pe mai multe artere din regiunea valona

Transportatorii belgieni au instalat baraje filtrante pe mai multe artere importante din regiunea valona, incercand sa impiedice intrarea camioanelor straine in aceasta tara, informeaza Ministerul Afacerilor Externe cetatenii romani care se afla sau doresc sa se deplaseze in Belgia.

MAE: Baraje ale transportatorilor rutieri belgieni pe mai multe artere din regiunea valona

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla sau doresc sa se deplaseze in Belgia ca transportatorii belgieni au instalat baraje filtrante pe mai multe artere importante din regiunea valona, incercand sa impiedice intrarea camioanelor straine in aceasta tara. Potrivit unui comunicat al MAE, in urma introducerii, la 1 aprilie, a taxei pe kilometru pentru transportatorii rutieri - camioane de peste 3,5 tone - si a disfunctionalitatii sistemului electronic de inregistrare, transportatorii belgieni au instalat baraje filtrante pe mai multe artere importante din regiunea valona, in special in apropierea frontierelor.

Panama Papers. Numele celei mai mari banci din Germania, in scandalul paradisurilor fiscale

Panama Papers. Deutsche Bank, prima banca din Germania, a anuntat luni ca i-a ajutat pe unii dintre clientii sai in privinta companiilor din paradisurile fiscale, dar in mod legal, relateaza agentia EFE.

Japonia: Nivel ridicat de radiatii, descoperit in mai multe rauri din prefectura Fukushima

Autoritatile din Japonia au descoperit niveluri ridicate de radiatii in sapte rauri din prefectura Fukushima, in apropierea centralei nucleare dezafectate.

Alerta maxima! E-coli in apele din mai multe localitati din Romania. Oamenii sunt disperati

Specialistii in sanatate publica au depistat E. coli si surse de apa neclorinate in judetul Arges cu mult inainte de aparitia zecilor de infectii care au dus la decesul a doi copii cu.

Mai multe primarii din judetul Braila au incasat impozite mai mici decat prevede legea, apoi au dat in judecata Curtea de Conturi, care le cere sa recupereze banii

Un raport al Curtii de Conturi atrage atentia ca 11 primarii de comuna si o primarie oraseneasca din judetul Braila au incasat impozite si taxe mai mici, deoarece nu au delimitat corect zonele de impozitare, conform Codului Fiscal, incepand cu zona zero a localitatii, pana la periferie. Veniturile care nu au fost incasate la bugetele locale se ridica, astfel, la peste 9,6 milioane de lei.

Botosani. Piroman retinut dupa ce a incendiat mai multe locuinte

Politistii din Botosani au retinut, marti, un tanar in varsta de 19 ani, dupa ce ar fi incendiat mai multe gospodarii din localitatea Cotu Miculinti, din comuna Cotusca.

Deutsche Bank a pierdut pozitia a treia in topul celor mai mari banci de investitii

Deutsche Bank nu mai face parte din primele trei mari banci de investitii, dupa ce deprecierea euro si masurile de restructurare au facut ca banca germana sa cada pe locul cinci in clasamentul celor mai importanti actori de pe piata de investment banking, informeaza Financial Times.

Familia lui Kovesi a primit noaptea mai multe telefoane de la spionii israelieni. Tatal, fratele si fostul sot ai sefei DNA erau sunati frecvent (VIDEO)

Laura Coduta Kovesi, sefa de la DNA este subiectul principal intr-un scandal in care mai multe persoane de nationalitate israeliana sunt acuzate ca au incercat sa o spioneze pe aceasta. Metodele.

Numarul de morti in accidente rutiere a inceput sa creasca in multe tari din Uniunea Europeana. In Romania si Bulgaria statisticile arata cel mai rau

In foarte multe tari din Uniunea Europeana UE) numarul de oameni care isi pierd viata in accidente rutiere a inceput sa creasca, dupa cum arata datele Comisiei Europene pe 2015. Desi majoritatea tarilor, inclusiv Romania, a facut progrese mari in perioada 2010-2015, datele de pe anul trecut, comparate cu cele din 2014, arata ca decesele s-au redus in putine tari din UE. Danemarca, Spania si Irlanda sunt tarile cu cel mai redus numar de morti la un milion de locuitori, in timp ce Romania si Bulgaria si se afla la polul opus, avand cel mai mare numar de morti din accidente rutiere.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )