Libnet.ro
UNICEF

21:45

Atentate teroriste la Bruxelles. Belgia a confirmat mai multe arestari in dosarul atentatelor din martie

România Liberă România Liberă,
Atentate teroriste la Bruxelles. Belgia a confirmat mai multe arestari in dosarul atentatelor din martie

Autoritatile judiciare belgiene au confirmat vineri ca au fost operate mai multe arestari in cursul zilei in cadrul anchetei privind atentatele de pe aeroportul Zaventem si de la statia de metrou Maelbeek din Bruxelles, transmite AFP, preluand un scurt comunicat al procurorilor. continuă pe România Liberă

Tot mai multe maidane pline de gunoaie din Braila incap pe mana unor proprietari privati. Voluntarii ecologisti pusi in dificultate

Vor sa ecologizeze terenurile pline de gunoaie de la marginea orasului si nu au cum! Asta patesc voluntarii braileni, care constata ca din ce in ce mai multe terenuri de pe domeniul public au incaput pe mana unor firme sau persoane fizice potente financiar.

Acestea sunt noile optiuni Orange PrePay: mai multe beneficii la acelasi pret

Orange anunta modificarea optiunilor PrePay si pune accentul pe traficul de date. Noile optiuni Orange PrePay au aceleasi preturi, dar ofera mai multe beneficii. Clientii Orange PrePay au la dispozitie o oferta simplificata cu patru optiuni cu minute de 5, 6, 8 si 10 euro care au corespondent in date, putand alege oricand ce resurse [].

Mai multe zone din Bucuresti si judetele Ilfov si Giurgiu, fara curent electric

Locuitorii din mai multe zone din Bucuresti si judetele Ilfov si Giurgiu raman, vineri, fara curent electric din cauza unor lucrari de revizii, reparatii si modernizari in reteaua de distributie, planificate de Enel Distributie Muntenia S.

Topul celor mai multe decese din accidente auto in Europa

Drumurile publice din Romania produc cele mai multe decese in Europa din accidente auto, aproape dublu fata de media Uniunii Europene UE), arata Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania UNSAR), care citeaza statisticile UE.

Familia lui Kovesi a primit noaptea mai multe telefoane de la spionii israelieni. Tatal, fratele si fostul sot ai sefei DNA erau sunati frecvent (VIDEO)

Laura Coduta Kovesi, sefa de la DNA este subiectul principal intr-un scandal in care mai multe persoane de nationalitate israeliana sunt acuzate ca au incercat sa o spioneze pe aceasta. Metodele.

MApN nu a primit mai multe fete la scolile militare pentru ca au menstruatie si pot ramane insarcinate. De ce va trebui sa schimbe situatia

Ministerul Apararii Nationale MapN) ar trebui sa aloce mai multe locuri pentru fete in scolile militare si sa respecte egalitatea de sanse, conform unei decizii a Curtii de Apel Bucuresti.

Botosani. Piroman retinut dupa ce a incendiat mai multe locuinte

Politistii din Botosani au retinut, marti, un tanar in varsta de 19 ani, dupa ce ar fi incendiat mai multe gospodarii din localitatea Cotu Miculinti, din comuna Cotusca.

Sinteza: Controversa Panama Papers a generat anchete in mai multe tari

O serie de anchete au fost deschise in mai multe tari, ca urmare a operatiunii jurnalistice cunoscuta drept Panama Papers, care dezvaluie un vast sistem de evaziune fiscala, in care sunt implicati inalti lideri politici, sportivi si miliardari.

Cum transformi mai multe imagini in PDF pe Windows si Mac

Pentru a trimite mai usor unui prieten amintiri din vacanta, cel mai simplu ar fi sa tranformi cateva imagini in PDF. Procesul necesita doar cativa pasi si functioneaza la fel de bine pe Windows sau Mac. in cazul in care aveti un set de imagini pe care vreti sa-l trimiteti unei persoane in format digital, [].

Mai multe primarii din judetul Braila au incasat impozite mai mici decat prevede legea, apoi au dat in judecata Curtea de Conturi, care le cere sa recupereze banii

Un raport al Curtii de Conturi atrage atentia ca 11 primarii de comuna si o primarie oraseneasca din judetul Braila au incasat impozite si taxe mai mici, deoarece nu au delimitat corect zonele de impozitare, conform Codului Fiscal, incepand cu zona zero a localitatii, pana la periferie. Veniturile care nu au fost incasate la bugetele locale se ridica, astfel, la peste 9,6 milioane de lei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )