Libnet.ro
UNICEF

20:30

Topul celor mai multe decese din accidente auto in Europa

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai multe decese din accidente auto in Europa

Drumurile publice din Romania produc cele mai multe decese in Europa din accidente auto, aproape dublu fata de media Uniunii Europene UE), arata Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania UNSAR), care citeaza statisticile UE. continuă pe Adevărul

Deutsche Bank a pierdut pozitia a treia in topul celor mai mari banci de investitii

Deutsche Bank nu mai face parte din primele trei mari banci de investitii, dupa ce deprecierea euro si masurile de restructurare au facut ca banca germana sa cada pe locul cinci in clasamentul celor mai importanti actori de pe piata de investment banking, informeaza Financial Times.

MAE: Baraje ale transportatorilor rutieri belgieni pe mai multe artere din regiunea valona

Transportatorii belgieni au instalat baraje filtrante pe mai multe artere importante din regiunea valona, incercand sa impiedice intrarea camioanelor straine in aceasta tara, informeaza Ministerul Afacerilor Externe cetatenii romani care se afla sau doresc sa se deplaseze in Belgia.

MAE: Baraje ale transportatorilor rutieri belgieni pe mai multe artere din regiunea valona

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla sau doresc sa se deplaseze in Belgia ca transportatorii belgieni au instalat baraje filtrante pe mai multe artere importante din regiunea valona, incercand sa impiedice intrarea camioanelor straine in aceasta tara. Potrivit unui comunicat al MAE, in urma introducerii, la 1 aprilie, a taxei pe kilometru pentru transportatorii rutieri - camioane de peste 3,5 tone - si a disfunctionalitatii sistemului electronic de inregistrare, transportatorii belgieni au instalat baraje filtrante pe mai multe artere importante din regiunea valona, in special in apropierea frontierelor.

Japonia: Nivel ridicat de radiatii, descoperit in mai multe rauri din prefectura Fukushima

Autoritatile din Japonia au descoperit niveluri ridicate de radiatii in sapte rauri din prefectura Fukushima, in apropierea centralei nucleare dezafectate.

Topul celor mai mari salarii ale expatilor din Romania: americanii conduc detasat clasamentul

Chiar daca Romania nu este neaparat o tara a tuturor posibilitatilor, mii se straini aleg totusi sa lucreze aici, iar unii dintre ei o fac pe salarii la care majoritatea romanilor nici nu ar putea sa viseze.

Topul celor mai mari salarii ale expatilor din Romania: americanii conduc detasat clasamentul

Chiar daca Romania nu este neaparat o tara a tuturor posibilitatilor, mii se straini aleg totusi sa lucreze aici, iar unii dintre ei o fac pe salarii la care majoritatea romanilor nici nu ar putea sa viseze. Patru angajati cu cetatenie.

UNSAR: Romania, lider in doua clasamente sumbre, al numarului de decese in accidente rutiere si cel al victimelor in randul pietonilor

Drumurile publice din Romania produc cele mai multe decese in Europa din accidente auto, aproape dublu fata de media Uniunii Europene UE), arata Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania UNSAR), care citeaza.

Botosani. Piroman retinut dupa ce a incendiat mai multe locuinte

Politistii din Botosani au retinut, marti, un tanar in varsta de 19 ani, dupa ce ar fi incendiat mai multe gospodarii din localitatea Cotu Miculinti, din comuna Cotusca.

Mai multe primarii din judetul Braila au incasat impozite mai mici decat prevede legea, apoi au dat in judecata Curtea de Conturi, care le cere sa recupereze banii

Un raport al Curtii de Conturi atrage atentia ca 11 primarii de comuna si o primarie oraseneasca din judetul Braila au incasat impozite si taxe mai mici, deoarece nu au delimitat corect zonele de impozitare, conform Codului Fiscal, incepand cu zona zero a localitatii, pana la periferie. Veniturile care nu au fost incasate la bugetele locale se ridica, astfel, la peste 9,6 milioane de lei.

Un pitestean care a vrut sa tepuiasca mai multe banci din Ramnicu Valcea, trimis in judecata

Barbatul a folosit adeverinte de salariu false pentru a lua credite de la trei unitati bancare din Ramnicu Valcea, prejudiciul ridicandu-se la 50 000 de lei.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3334 seconds )