Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mai multi bani pentru FP, din pixul lui Toma Petcu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mai multi bani pentru FP, din pixul lui Toma Petcu

Electrica, gata sa dea 60 de milioane de lei in plus pe pachetele FP la filialele sale * Actionarii Electrica, chemati sa aprobe tranzactia, chiar in AGA cu cantec pentru alegeri * Electrica nu a dat, in acest an, dividende speciale, ca alte societati din energie Dincolo de valva creata, pe buna dreptate, de alegerile pentru conducerea Electrica EL), pentru care administratorii companiei au acceptat doar candidaturile depuse de statul roman cu o intarziere de opt minute fata de termenul din convocator, actionarii au de luat, pe 26 octombrie, o alta decizie extrem de importanta - aprobarea achizitiei detinerilor Fondului Proprietatea la filialele companiei, conform memorandumului negociat in luna iulie, care presupune un cost mai mare cu 60 de milioane de lei pentru companie, fata de negocierea ratata, din martie 2016. continuă pe Ziarul Bursa

Nu trebuie sa transformam toti contribuabilii in evazionisti, numai de dragul de a aduce mai multi bani la buget

Fostul ministru de Finante Gheorghe Ialomitianu considera ca avem o crestere economica nesustenabila, care nu aduce mai multi bani la buget. in opinia sa, unele masuri propuse de guvernanti, precum split TVA, dividendele suplimentare de la companiile de stat, modificarea Pilonului II de pensii private sunt gresite.

Dezvaluiri de la audierile din Comisia de control al SRI: Cei mai multi dintre ministrii din perioada 2012-2016, interceptati pe mandate de siguranta nationala

Presedintele Comisiei pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activitatii SRI, Claudiu Manda, a anuntat miercuri ca fostul secretar de stat in Ministerul Justitiei, Ovidiu Putura, a afirmat.

Ilan Laufer, ministrul pentru mediul de afaceri: Mai multi producatori auto sunt interesati de regiune, iar Romania reprezinta o optiune serioasa. Suntem in discutii destul de avansate

Mai multi producatori auto importanti sunt interesati de regiunea noastra pentru a deschide uzine auto, iar Romania reprezinta o optiune serioasa si are multe avantaje, a spus ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, Ilan Laufer, prezent la conferinta Romanian Automotive Summit. El a spus pentru HotNews ca s-au purtat discutii cu cel putin doua companii si ca la anul acestea vor decide in ce tara isi vor instala unitatile de productie. Zona de Vest a tarii starneste cel mai mare interes, fiindca acolo se simt mult mai putin problemele cu infrastructura.

VIDEO Educatoarea vranceana care a agresat mai multi copii, internata intr-o clinica de psihiatrie

O educatoare din localitatea Vrancioaia, filmata de un parinte in timp ce lovea mai multi copii si suspendata in urma scandalului, dar apoi reprimita la catedra, trebuie sa se interneze intr-o clinica pentru evaluare psihiatrica.

Ionut Misa sustine ca exista bani pentru constructia bugetara in anul 2018, negand zvonurile ca nu vor putea fi acoperite cheltuielile cu pensiile si salariile

Ministrul finantelor, Ionut Misa, a afirmat la inceputul sedintei de Guvern de miercuri ca exista bani pentru constructia bugetara in anul 2018. Indiscutabil ca nu am facut nicio afirmatie legata de faptul ca nu sunt bani, a precizat ministrul, la solicitarea premierului Mihai Tudose de a spune care este adevarul in ceea ce priveste ultimele zvonuri de azi ca nu sunt bani de pensii, salarii, iar au inceput unii care aud voci.

Misa: Exista bani pentru constructia bugetara pentru anul 2018

Ministrul Finantelor, Ionut Misa, a declarat, astazi, la inceputul sedintei de Guvern, ca exista bani pentru constructia bugetara pentru anul 2018, subliniind ca Executivul nu are nicio problema din punct de vedere al finantarii.

Cristian Pomohaci, la cea mai cunoscuta clinica pentru tratarea cancerului (FOTO)

Cristian Pomohaci, la cea mai cunoscuta clinica pentru tratarea cancerului. Cristian Pomohaci a facut, saptamana tercuta, o deplasare care ii ingrijoreaza pe fanii sai. Preotul acuzat de.

Localnicii cer ca fostul episcop de Husi, implicat in cel mai mare scandal sexual din BOR, sa fie sters de pe peretii bisericilor

Episcopul de Husi, implicat in cel mai mare scandal sexual din BOR, a parasit functia, dar imaginea inca apare pictata in zeci de biserici. Corneliu Barladeanu a fost pictat.

Topul Forbes al celor mai bine platite celebritati din Europa. O scriitoare a castigat cei mai multi bani in 2017 FOTO

Revista Forbes a realizat un top al celor mai bine platite celebritati din Europa, din anul 2017, care include scriitori, cantareti, sportivisi vedete de televiziune.

Motivul surprinzator pentru care cei mai multi oameni fac cancer

Un studiu nou efectuat la Universitatea John Hopkins a descoperit un motiv surprinzator pentru care atat de multi oameni fac cancer. Unele tipuri de cancer apar mai des decat altele pentru ca celulele.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2701 seconds )